Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ο αντίπαλός του (Νο 48 στον κόσμο) έφτασε σε break point στο 4-4 του πρώτου σετ, όμως δεν το πέτυχε και ταυτόχρονα «αφύπνισε» τον Τσιτσιπά, που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και κυριάρχησε κατά κράτος στη συνέχεια.
Στον προημιτελικό ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεξ Ντε Μινόρ (Νο 34 στον κόσμο), ο οποίος απέκλεισε τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 2-1 (7-6, 1-6, 6-4).
Ο Tsitsifast μετρά έξι νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις με τον 23χρονο Αυστραλό. «Με επιμονή και προσπάθεια να το πετύχεις με το μυαλό σου, αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που σε βοηθούν να φτάσεις ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο έντασης και παιχνιδιού», σχολίασε ο Τσιτσιπάς.
«Σήμερα είχα ευκαιρίες από την αρχή του αγώνα, υπήρξαν μερικά break points, αλλά παρέμεινα ήρεμος και ήξερα ότι αν συνέχιζα με αυτόν τον ρυθμό, θα παρουσιαζόντουσαν μερικές ακόμη ευκαιρίες και τις χειρίστηκα καλύτερα».
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απειλή αποκλεισμού του Ισραήλ από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω του νόμου για τη θανατική ποινή
- Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Ισπανοί: Βρήκαν τεράστια υπόγεια σήραγγα που ένωνε Μαρόκο και Ισπανία (Photo)
- Τηλεφωνική επικοινωνία του Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
- Πυρά Μάντζου για την προ ημερησίας: «Φυγομαχεί ο Κ. Μητσοτάκης»
- Με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συναντήθηκε ο Ν. Δένδιας
- Σε επιφυλακή οι δήμοι της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας – Πού μπορούν να καλούν οι δημότες
- «Σχέδιο πέντε σημείων» από Κίνα και Πακιστάν – Ζητούν την άμεση κατάπαυση του πυρός στην Μέση Ανατολή
- Τι αναφέρει για τον Μοτζταμπά Χαμενεΐ ο πρέσβης της Ρωσίας στην Τεχεράνη
- Αιθιοπία: Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να χρησιμοποιούν “με φειδώ” τα καύσιμα
- Η Γαλλία διαψεύδει τον Τραμπ: «Δεν κλείσαμε τον εναέριο χώρο μας στα αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη»









