με ένα απορριμματοφόρο να έχει παγιδευτεί σε μια τρύπα που άνοιξε ξαφνικά στο οδόστρωμα!
Σύμφωνα με τον κ. Κονδύλη, υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης είναι η ΕΥΔΑΠ και ο εργολάβος του Φυσικού Αερίου.

ΕΥΔΑΠ & ‘ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ’ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΛΙ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ‘ΚΑΤΑΠΙΕ’ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ
Το τμήμα του δρόμου που έσπασε είναι ακριβώς αυτό που πριν λίγους μήνες είχε ανοίξει ο εργολάβος του ‘Φυσικού Αερίου’ για να περάσει αγωγό αερίου. Ήταν τόσο πρόχειρη και κακή η δουλειά που είχαν κάνει, ώστε σήμερα το πρωί, μόλις παρουσίασε διαρροή διπλανός αγωγός της ΕΥΔΑΠ, οδηγηθήκαμε στο αποτέλεσμα των φωτογραφιών.
Ευθύνες φέρει βέβαια και η ΕΥΔΑΠ, που τόσα χρόνια δεν έχει αντικαταστήσει τον προβληματικό αγωγό της στον συγκεκριμένο δρόμο, αν και διαρκώς σπάει και έχει διαρροές. Είναι πραγματικά μαρτυρική η κατάσταση για Δήμο και κατοίκους της περιοχής, η ΕΥΔΑΠ όμως λύση δεν δίνει.
Έχουμε πολλές φορές αναδείξει την κακοποίηση του οδικού μας δικτύου από τις διάφορες ΔΕΚΟ, που σκάβουν καταστροφικά, κακότεχνα και ανεύθυνα με τους διάφορους εργολάβους τους, χωρίς να τους επιβλέπουν και χωρίς να αποκαθιστούν σωστά τα οδοστρώματα.
Ο Δήμος εξαντλεί κάθε νόμιμο μέσο που έχει, απέναντι σε αυτήν την “πειρατική” νοοτροπία. Ειδικά με το Φυσικό Αέριο, που ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να σκάβουν όπου θέλουν, χωρίς να παίρνουν άδεια από τον Δήμο, η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.
Πότε θα σοβαρευτούν; Πότε θα λειτουργήσουν με επαγγελματισμό; Πότε θα εγκαταλείψουν τις τριτοκοσμικές πρακτικές; Πότε θα σταματήσουν να μας καταστρέφουν το οδικό δίκτυο;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μαρινάκης: Δεν υπάρχει κίνδυνος για τις επιδοτήσεις λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ
- Washington Post: Ο Τραμπ αρνείται να εγκρίνει στρατιωτική βοήθεια προς την Ταϊβάν λόγω Κίνας
- Άγιο Όρος: Ο «χάρτης» των ζημιών μετά τους σεισμούς στις Μονές – Οι κατασκευές άντεξαν, λένε οι επιστήμονες
- Σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών – Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου
- Πούτιν παντός καιρού, video
- Όταν η Νταϊάνα έκανε ένα απροσδόκητο “δώρο” στον Κάρολο μπροστά στις κάμερες!
- Δροσίζει ο καιρός μέχρι το Σάββατο: Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο έως 9 μποφόρ
- ΣΑΤΑ: Απεργία 18 ωρών από τις 12 τα ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου
- Μακρόν: «Η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους είναι ο καλύτερος τρόπος να απομονωθεί η Χαμάς»
- Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο εκπαίδευσης σε soft skills από το ΕΕΑ και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στις 23/9