Γιατί τόσες ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ σε νέους;;; Καρδιολόγος ρίχνει «ΒΟΜΒΑ» σε σχέση με τα εμβόλια! ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ»

Χαμός με τα λεγόμενα του επιστήμονα! Αναφορά και στους αθλητές που καταρρέουν!!! Στις ειδήσεις όμως ακούγονται μόνο οι τηλέ-ειδικοί!!!

Ο Aseem Malhotra είναι Βρετανός καρδιολόγος και ακτιβιστής δημόσιας υγείας. Είναι επισκέπτης καθηγητής, συγγραφέας πολλών βιβλίων και αρθρογράφος σε εφημερίδες!

«Αν είστε κάτω των 40 ετών, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από το εμβόλιο είναι υψηλότερος από την μυοκαρδίτιδα από τον Covid», αναφέρει και σοκάρει!

Μεταξύ άλλων δήλωσε, με αφορμή τις καρδιοπάθειες στο ποδόσφαιρο:

«Δεν έχω ξαναδεί τίποτα (παρόμοιο) στην ζωή μου, στην καριέρα μου, όπου τόσο πολύ τα ΜΜΕ να μεταδίδουν για τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές ή αθλητές ή και οπαδούς που καταρρέουν.

Ποδοσφαιρικός αγώνας σταμάτησε, επειδή άνθρωποι στο κοινό δυσκολεύονται από σοβαρές παθήσεις και μερικοί εξ αυτών παθαίνουν ανακοπή… Νομίζω δυστυχώς κάποιος πέθανε σε έναν από τους αγώνες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Σχετίζεται αυτό με την κυκλοφορία του εμβολίου, με την κυκλοφορία του εμβολίου της Pfizer; Και πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό χωρίς περιστροφές.

Η απάντηση είναι ότι δεν γνωρίζουμε στην πραγματικότητα. Θα μπορούσε να φταίει ο covid, θα μπορούσε να σχετίζεται με το εμβόλιο.

Πάντως πιστεύω ότι ο κόσμος ξέρει γενικώς ότι τα νεότερα άτομα είναι λιγότερο πιθανό να υποστούν σοβαρή νόσηση και θάνατο απ’ τον covid.

Μια πρόσφατη δημοσίευση στο Nature αποκάλυψε ότι αν είσαι κάτω από 40 ετών, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από το εμβόλιο είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας απ’ τον covid».

Δείτε τον καρδιολόγο να εξηγεί:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί