Ορισμένοι βρίσκουν την ευκαιρία να γιορτάσουν άλλη μία ημέρα με το ταίρι τους, άλλοι σκέφτονται ότι κάποιες φορές χρειάζεται μια ρομαντζάδα παραπάνω, άλλοι θυμούνται ότι έχουν ταίρι και άλλοι απλά την βλέπουν σαν μια ακόμη ημέρα! Ως είθισται, την 14η Φεβρουαρίου πολλά εστιατόρια βγάζουν συγκεκριμένο μενού για την ημέρα με τον αριθμό «δύο» να κυριαρχεί.
Τι γίνεται, όμως, εάν κάποιος δεν έχει μόνο έναν σύντροφο; (Και όχι δεν αναφερόμαστε σε μια παράνομη σχέση).
Αυτούς φαίνεται ότι σκέφτηκε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο, το οποίο ανοίγει τις πόρτες τους για «throuples», για ζευγάρια δηλαδή που αποτελούνται από τρία άτομα, και επιθυμούν να χαρούν την ημέρα.
Με οικοδεσπότη το LELO, brand σεξουαλικής ευεξίας, και με την εύστοχη ονομασία «THROUPLE», το εστιατόριο θα γιορτάσει την πολυσυντροφικότητα, επιθυμώντας να καταρρίψει τα ταμπού γύρω από τη μη μονογαμική αγάπη.
Όλοι οι επισκέπτες στο THROUPLE θα απολαύσουν ένα δωρεάν ρομαντικό γεύμα τριών πιάτων και ποτά. Και παρόλο που έχει σχεδιαστεί για throuples, αυτό το μοναδικό εστιατόριο καλωσορίζει όλους τους πολυγαμικούς ανθρώπους – είτε βρίσκονται σε μια σχέση τεσσάρων ή ακόμα και πέντε.
Το LELO ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ενστερνιστούν την ελευθερία να μπορούν να επιλέγουν ένα στυλ σχέσης που τους ταιριάζει και να μην αισθάνονται περιορισμένοι από τον κοινωνικό κανόνα της μονογαμίας.
lifo/ photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









