Ο Βιεϊρίνια στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Να είναι η τελευταία φορά»

Στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Άλκης βρέθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σήμερα το πρωί, όπως και άλλοι εκπρόσωποι από ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αφού άφησε λουλούδια, ευχήθηκε να μην υπάρξει άλλο τέτοιο τραγικό περιστατικό και να μην χαθεί άλλη ζωή. «Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. […]

Στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Άλκης βρέθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σήμερα το πρωί, όπως και άλλοι εκπρόσωποι από ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αφού άφησε λουλούδια, ευχήθηκε να μην υπάρξει άλλο τέτοιο τραγικό περιστατικό και να μην χαθεί άλλη ζωή.


«Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον πόνο που θα νιώθει αυτή η οικογένεια. Εγώ θέλω μόνο να πω ότι όλοι έχουν δικαίωμα να υποστηρίξει όποια ομάδα θέλει, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να πάρει τη ζωή ενός ανθρώπου», αναφέρθηκε και πρόσθεσε:
«Χάθηκε άδικα εδώ μιας ζωή και δεν είναι η πρώτη φορά, ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός πρέπει να είναι μια γιορτή. Τίποτα άλλο», κατέληξε.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί