«ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ με το ΖΟΡΙ εμβόλιο»! Ζητούν να ξεπεράσει ΑΚΟΜΑ και την Κίνα η Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Ξεφεύγει πλέον η κατάσταση στην χώρα με όλα αυτά που απαιτούνται!!!

Ο τηλέ-ειδικός Γιώργος Παυλάκης, ζήτησε η Ελλάδα να ξεπεράσει σε αυταρχισμό την κομμουνιστική Κίνα, όπου οι πολίτες εκεί, κατά τον ίδιο είναι πιο πειθαρχημένοι από τους Έλληνες.

Αναφερόμενος στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ζήτησε να γίνεται το εμβόλιο με το ζόρι, πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα, ειδάλλως να επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, τουτέστιν σε όποιον δεν ανοίγει.

Μάλιστα ερωτηθείς αν πρέπει να γίνουμε Κίνα, απάντησε πως το Πεκίνο δεν επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό, επειδή οι πολίτες είναι πειθαρχημένοι.

Επομένως η Ελλάδα να γίνει αυταρχικότερη από την Κίνα στο θέμα των εμβολίων.

Όλα αυτά, ενώ χώρες στην Ευρώπη χαλαρώνουν τα μέτρα, τα εμβόλια δεν δημιουργούν τείχος ανοσίας, δεν κάνουν για την μετάλλαξη Όμικρον και είναι κατά 50% αναποτελεσματικά, σύμφωνα με την πρόεδρο της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου!

Δείτε:

https://youtu.be/5FxeJ8VKu9U

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί