Σύμφωνα με πηγές κοντά στο θέμα, η αξία της συμφωνίας κυμαίνεται μεταξύ 70 και 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Accusonus ιδρύθηκε το 2013 από τους Αλέξανδρο Τσιλφίδη , Ηλία Κοκκίνη και Μιχαήλ Τζάννε. Το προϊόν της με τις μεγαλύτερες πωλήσεις πρόκειται για το πρόγραμμα Regroover, που αξιοποιείται κυρίως από μουσικούς, DJ, ηχολήπτες και άλλες ειδικότητες στον χώρο της μουσικής παραγωγής.
Τόσο το Regroover, όσο και άλλα προϊόντα της Accusonus έχουν γνωρίσει διεθνή απήχηση σε μικρό χρονικό διάστημα, αφού χρησιμοποιούνται σε κορυφαία στούντιο ηχογράφησης ανά τον κόσμο, τα οποία συνεργάζονται με «βαριά» ονόματα από τον χώρο της μουσικής, όπως ο Μπομπ Ντίλαν, οι Aerosmith, οι Dream Theater και οι Sepultura. Τα προγράμματα της Accusonus βρίσκουν επίσης εφαρμογή σε τηλεοπτικά, αλλά και κινηματογραφικά στούντιο.
Με την εξαγορά της εταιρείας από την Meta, βλέπουμε ακόμη έναν αμερικανικό κολοσσό μετά την Microsoft, την Digital Realty, την Pfizer, την Amazon, τη Mondelez και την JP Morgan να επενδύει στην Ελλάδα. Μέσα στο 2021, οι εξαγορές ελληνικών εταιρειών από ξένα επενδυτικά κεφάλαια ξεπέρασαν τα 13 δισ. ευρώ, ενώ το 2022 ξεκίνησε επίσης «δυναμικά», με την απόκτηση του 49% του «Viva Wallet» από την JP Morgan για 1 δισ. ευρώ.
(eleftherostypos. gr / photo: unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρόδος: Στις φυλακές οδηγούνται οι δύο Τούρκοι διακινητές που συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη
- Ο δήμος Παιανίας εκσυγχρονίζει παιδικούς και βρεφονηπιακούς Σταθμούς
- Λίβανος: Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ θα μιλήσει απόψε, για πρώτη φορά μετά την έναρξη του πολέμου
- Ο Τραμπ και οι σύμβουλοί του συζητούν τον ρόλο των ΗΠΑ στο μεταπολεμικό Ιράν
- Στο σκοτάδι βυθίστηκε ξανά η Κούβα – Χωρίς ρεύμα τα δύο τρίτα της νήσου
- Και ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ιράν, αυξάνεται η αγωνία για τα ενεργειακά μετά από δηλώσεις του Πούτιν
- “Όπου φύγει – φύγει”: Οι πλούσιοι του Ντουμπάι δίνουν περιουσίες για να φύγουν από την πόλη
- Μέση Ανατολή: 17.500 Αμερικανοί έφυγαν από την περιοχή, σύμφωνα με την Ουάσιγκτον
- Οργανωτική Επιτροπή Δημοψηφίσματος για τη ΔΕΘ – “Το κύμα υποστήριξης από τον κόσμο ήταν τεράστιο”
- Ο Κίλιαν Μέρφι πιστεύει πως ο κινηματογράφος πρέπει να μπορεί να «θέτει ερωτήματα»









