Στην Αμερική τα πράγματα ξεφεύγουν! Η ανέχεια έχει αυξηθεί τόσο πολύ που οι κλέφτες δεν ενδιαφέρονται πλέον για την σύλληψή τους, αλλά επιτίθενται απροκάλυπτα.
Όπως αναφέρει το New York Post, λεηλάτησαν ένα φαρμακείο στο Μανχάταν – το οποίο κλείνει οριστικά λόγω της μάστιγας του εγκλήματος, η οποία βρίσκεται εκτός ελέγχου, κάτι που θα οδηγήσει σύντομα τις ΗΠΑ σε χάος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον πλανήτη.
Βίντεο δείχνει ρεπόρτερ της Post να ακολουθεί κλέφτη στο κατάστημα την περασμένη εβδομάδα, βλέποντάς τον να φορτώνει τέσσερις θήκες μπύρας σε μια μεγάλη πάνινη τσάντα στο πίσω μέρος του καταστήματος και να βγαίνει έξω χωρίς να πληρώσει, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Ένας φρουρός με την λέξη «ΑΣΦΑΛΕΙΑ» χαραγμένη στο πίσω μέρος της μπλούζας του παρακολούθησε τον κλέφτη καθώς έφευγε, αλλά δεν έκανε τίποτα για να τον σταματήσει.
«Ξέρω ότι κάνω λάθος», είπε. «Αν μου πουν βάλ’ το πίσω, το ξαναβάζω»: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
Σχεδόν ποτέ δεν του λένε να επιστρέψει τίποτα ή να τον σταματήσει με οποιονδήποτε τρόπο, είπε ο άνδρας, με καταγωγή από την Σενεγάλη που ζει στο Μπρονξ. Σημείωσε ότι επρόκειτο να πιει την μπύρα με έναν φίλο που μένει εκεί κοντά και πως έκλεβε από καταστήματα όπως η Rite Aid εδώ και μήνες και δεν συνελήφθη ποτέ.
Η συγκλονιστική επιδημία των κλοπών σε καταστήματα στην κορυφαία πόλη των ΗΠΑ αναδεικνύει την πολιτική που ακολουθείται από τους διεθνιστές, στην παρούσα φάση, αυτή της απραξίας απέναντι στην αύξηση της εγκληματικότητας.
Δείτε τα βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αμερικανικά ΜΜΕ: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για χερσαίες επιχειρήσεις εβδομάδων στο Ιράν
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 82χρονος στα Κουφάλια – Συνελήφθη η 77χρονη σύζυγός του
- Το βίντεο με το περιστέρι μέσα στο μετρό της Βοστώνης έγινε viral! ΒΙΝΤΕΟ
- Οι Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν δεύτερη επίθεση κατά του Ισραήλ
- e-ΕΦΚΑ: Πάνω από 500.000 Ευρωπαϊκές Κάρτες Ασφάλισης Ασθενείας εκδόθηκαν το 2025
- Άστατος ο καιρός και σήμερα με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες – Έως 17 βαθμούς η θερμοκρασία
- Επεκτείνεται ο πόλεμος: Συναγερμός για πιθανές επιθέσεις σε πλοία και στην Ερυθρά Θάλασσα
- Τραγικός επίλογος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Ανασύρθηκε η σορός του 35χρονου δύτη
- Ιράν: Νόμιμοι στόχοι τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή
- Η πρόβλεψη διεθνών οίκων και του ΔΝΤ για την υπερχρεωμένη Ελλάδα









