Απόλυτη ανατροπή στα μεταγραφικά δεδομένα της ΑΕΚ! Παρότι μετά την χθεσινή ήττα από τον Βόλο στο ΟΑΚΑ (1-2) είχε γίνει γνωστό μέσω του ρεπορτάζ πως η Ένωση δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση στα χαφ (κάτι που ήταν κοινή απόφαση του επιτελείου), οι «κιτρινόμαυροι» τελικά έκλεισαν ποδοσφαιριστή!
Πρόκειται για τον Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ και αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του, ενώ όλα δείχνουν πως θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους.
Ο 27χρονος είχε αποκτηθεί το 2018 από τη Νόρκεπινγκ, η οποία πλήρωσε 1 εκατ. ευρώ στην Βασιλεία για να τον κάνει δικό της, ενώ νωρίτερα είχε περάσει από τη Λωζάννη. Είναι επίσης 8 φορές διεθνής με την εθνική Σουηδίας!
Πρόκειται για μία από τις περιπτώσεις που οι άνθρωποι της ΑΕΚ δούλευαν το τελευταίο διάστημα και μέχρι χθες φαινόταν πως δεν θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά υπήρξε επαναπροσέγγιση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή σήμερα και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε deal.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Πέτη Πέρκα νέα πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς
- Άρχισαν ήδη τα μετεκλογικά σενάρια – Τι κυβέρνηση θα έχουμε από το 2027;
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονος Ρουμάνος με ευρωπαϊκό ένταλμα
- Ελικόπτερα Apache πέταξαν πάνω από τo σπίτι του Kid Rock αλλά…έγινε σάλος! ΒΙΝΤΕΟ
- Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων του προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 3.000 ανέργων
- Η εξωπραγματική ομορφιά της Παταγονίας σε 11 δευτερόλεπτα (BINTEO)
- Στ. Παπασταύρου: Οριστική λύση στο πρόβλημα πόσιμου νερού στις Σέρρες
- Ρωσία: Ζημιές σ’ ένα σημαντικό λιμάνι και ένα σχολείο από επίθεση μη επανδρωμένων αεροσκαφών
- Έχετε ξαναδεί να μεταφέρουν 152 κιλά κρέατος με…ταξί; Φούλαραν το πορτ μπαγκάζ! vid
- Σκόνη: Σαχαριανό… «επισκέπτη» θα έχει η χώρα μας τις επόμενες μέρες









