Η Μίνι Μάους, η παντοτινή αγαπημένη του Μίκι Μάους, έκανε μία μεταμορφωτική αλλαγή στη γκαρνταρόμπα της, η οποία απασχολεί έντονα τους φαν της χαριτωμένης ηρωίδας στο twitter.
Η Μίνι έκανε το ντεμπούτο της το 1928, φορώντας το κλασικό κόκκινο πουά φόρεμα, έναν κόκκινο φιόγκο, λευκά γάντια και παπούτσια με χαμηλό τακούνι. Τώρα, σχεδόν έναν αιώνα μετά, η σχεδιάστρια μόδας Στέλα ΜακΚάρτνεϊ ανανεώνει την εμφάνιση με ένα μοντέρνο, σύγχρονο outfit.
«Ήθελα η Μίνι να φορέσει το πρώτο της παντελόνι στη Disneyland του Παρισιού, γι′ αυτό σχεδίασα ένα από τα εμβληματικά κοστούμια μου -ένα μπλε πουά σμόκιν. Αυτή η νέα αντίληψη για το πουά με την υπογραφή της, κάνει τη Μίνι Μάους σύμβολο προόδου και ενδυνάμωσης για μια νέα γενιά», αναφέρει η σχεδιάστρια σε ανακοίνωση της.
Η αλλαγή είναι μέρος των δράσεων της Walt Disney Company για τα 30 χρόνια λειτουργίας της Disneyland στο Παρίσι και η εταιρεία έδωσε μια πρώτη γεύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η πλήρης εικόνα θα αποκαλυφθεί τον Μάρτιο, στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Stella McCartney has designed Minnie Mouse's very first pantsuit, and it's gorgeous 😍 #DisneylandParis30 pic.twitter.com/jKSckBji36
— Disneyland Paris EN (@DisneyParis_EN) January 25, 2022
Το makeover της Μίνι ωστόσο, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media διχάζοντας τους χρήστες, μεταξύ εκείνων οι οποίοι εκφράστηκαν θετικά για την αλλαγή και άλλους οι οποίοι αναρωτιούνται για ποιόν λόγο η μεταμόρφωση ανακοινώθηκε την εβδομάδα που η Disney βρέθηκε στο επίκεντρο μιας άλλης συζήτησης, για το live-action ριμέικ της Χιονάτης, και τις προσπάθειες του στούντιο να παρουσιάσει μια περισσότερο πολιτικά ορθή εικόνα.
Με πληροφορίες από cbsnews/huffingtonpost/ photo tweet screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκ στη Χαλκίδα: Βγήκαν τα μαχαίρια σε συμπλοκή για οπαδικές διαφορές – Νεκρός ένας 23χρονος
 - Εντολή Πούτιν για να εκτοξευθεί περισσότερο η Ρωσία – Ζαλίζουν οι αριθμοί
 - Κακλαμάνης: Τι δήλωσε για τις παρεμβάσεις «γαλάζιων βουλευτών» για τα ΕΛΤΑ και για τον «κόφτη» στη Βουλή
 - ΙΟΒΕ: Μικρή βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Οκτώβριο, αλλά εξασθένιση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
 - Χαρακόπουλος: Τα fake news μπορεί να προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές
 - Κάτι τρέχει με τους Κούρδους στην Τουρκία – Τι ζήτησε ο Μπαχτσελί
 - Και από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ η εξυπηρέτηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων
 - Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες
 - Κουρδικό: Σπάνιο μήνυμα Οτσαλάν που αφορά και την Τουρκία
 - Νέος θάλαμος χημειοθεραπειών στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








