Σχέδιο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!! Έγινε το πρώτο βήμα στις ΗΠΑ – Δυστυχώς δεν πρόκειται πια για θεωρία συνωμοσίας, vid

Με έναν ιό ξετινάζουν τον κόσμο, όπως τον ξέραμε όλοι

Ένα νέο νομοσχέδιο εισήχθη πριν λίγες μέρες στην Γερουσία της Καλιφόρνια που θα επιτρέπει σε παιδιά 12 ετών και άνω να εμβολιάζονται για τον COVID-19 χωρίς έγκριση ενός γονέα.

Η απόφαση ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου, καθώς φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως θέλουν όχι απλά να εμβολιάσουν τα παιδιά, αλλά να τα πάρουν υπό τον έλεγχο της εξουσίας για να μάθουν να είναι υπάκουα στους τηλέ-ειδικούς και όχι στους γονείς.

Όπως μεταδίδεται και στα βίντεο, ο πολιτειακός γερουσιαστής Scott Wiener (D-San Francisco) εισήγαγε ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέπει σε παιδιά 12 ετών και άνω να λαμβάνουν εμβόλια για τον COVID-19 χωρίς την συγκατάθεση των γονέων τους.

Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο ( SB 866 ), που εισήγαγε ο διεθνιστής Γερουσιαστής, δεν θα ήταν επίσης νομική απαίτηση για τους γονείς να γνωρίζουν ότι το παιδί τους έχει λάβει το εμβόλιο.

Ο Wiener τόνισε σχετικά με την προτεινόμενη νομοθεσία:

«Πρόκειται για την ενδυνάμωση των εφήβων να λαμβάνουν αποφάσεις για την δική τους υγεία και την δική τους ασφάλεια.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο έφηβοι από την Καλιφόρνια είναι ανεμβολίαστοι και για πολλούς από αυτούς τους εφήβους οφείλεται στο ότι οι γονείς τους είτε αρνούνται να τους εμβολιάσουν είτε δεν το έχουν καταφέρει ακόμα».

Πολλοί γονείς, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, αντιτίθενται σθεναρά σε αυτή την προοπτική, εγείροντας ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους παρενεργειών όπως η φλεγμονή της καρδιάς που παρατηρείται κυρίως σε αγόρια και νεαρούς άνδρες.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ;;;

Δείτε το ρεπορτάζ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί