Ένας από τους πολλούς θανάτους ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΤΙΔΑΣ που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό είναι αυτός του Μιχαήλ Σιαμάτρα, τον οποίο βρήκαν στις 15 του Ιανουαρίου νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού του.
Ο πατέρας του, Σιαμάτρας Δημήτριος, μίλησε για τον θάνατο του παιδιού του, λέγοντας πως μετά το εμβόλιο της Pfizer άρχισε η επιδείνωση της Υγείας του γιου του, ενώ εξέφρασε την αγανάκτηση του γι’ αυτούς που χρεώνουν, ΨΕΥΔΩΣ, όπως είπε, τον θάνατο του στον κορωνοϊό.
«Ο γιός μου ήταν νοσηλευτής στο 424 Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο το πρωΐ, τον βρήκαμε, παρουσία αστυνομίας, μέσα στο μπάνιο νεκρό στον σπίτι του στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης», είπε αρχικά ο Δ.Σιαμάτρας.
«Κάποιοι λένε ΨΕΥΔΩΣ ότι ο γιος μου πέθανε από κορωνοϊό. Εδώ έχω το πιστοποιητικό θανάτου που λέει ότι έπαθε έμφραγμα μυοκαρδίου. Δηλώνω υπεύθυνα με το χέρι στο Ευαγγέλιο ότι ο γιος μου από τις 20 Αυγούστου που έκανε την πρώτη δόση της Pfizer συνέχεια ήταν με προβλήματα υγείας, μέχρι που τον έθαψα γαμπρό και δεν δέχομαι να λένε ότι ο γιος μου αποβίωσε από κορωνοϊό. Παρακαλώ όλους να πάψουν να λένε ψευδείς ειδήσεις», συνέχισε και κατέληξε: «Έπαθε θρομβοφιλία και έκανε αντιπηκτικές ενέσεις».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρεκόρ βροχοπτώσεων «ζωντάνεψε» μια εξαφανισμένη λίμνη στην Κοιλάδα του Θανάτου
- Νέα δημοσκόπηση: Διατηρεί σταθερά την διαφορά από το δεύτερο κόμμα η ΝΔ
- ΗΠΑ: Απετράπη βομβιστική επίθεση με προγραμματισμένη αφετηρία την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Θεσσαλονίκη: Αναμένονται πρωτοβουλίες στην Ε.Ε. για να μην καταρρεύσει η ελληνική παραγωγή ρυζιού
- Αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων αύριο Τρίτη
- Πέθανε στα 73 του ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ
- Η Γερουσία στην Γαλλία ενέκρινε τον προϋπολογισμό του 2026
- Υπερταμείο: Διεθνής διαγωνισμός για τη Μαρίνα Καλαμαριάς – Καταληκτική ημερομηνία στις 27 Φεβρουαρίου 2026
- Πάρτι σε όλη την Αθήνα για να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου
- «Μια εξόφθαλμη αλήθεια» που παραδέχονται πλέον οι Ευρωπαίοι ποδηγέτες του Ζελένσκι









