Η Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-3) σε 1 ώρα και 35 λεπτά από την Τζέσικα Πέγκουλα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά της Μελβούρνης.
Η Αμερικανίδα τενίστρια εμφανίστηκε περισσότερο καλή και πιο σταθερή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παίρνοντας για δεύτερη φορά την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Μελβούρνης.
Η Πεγκούλα αιφνιδίασε τη Σάκκαρη στην αρχή του παιχνιδιού και προηγήθηκε 1-0 με μπρέικ. Μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε τον πρώτο της πόντο στο τρίτο γκέιμ, το οποίο και κέρδισε μειώνοντας σε 2-1. Στο έκτο γκέιμ η Σάκκαρη απάντησε με δικό της μπρέικ και έτσι ισοφάρισε σε 3-3, ωστόσο η Αμερικανίδα με νέο μπρέικ προηγήθηκε εκ νέου (4-3). Στο έκτο γκέιμ η Σπαρτιάτισσα επανέφερε την τάξη και με το δεύτερο μπρέικ ισοφάρισε σε 5-5, ενώ το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ (6-6). Εκεί η Πεγκούλα ήταν αλάνθαστη και με 7-0 έκλεισε το πρώτο σετ με 7-6 και προηγήθηκε 1-0.
cnn/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κοινή δράση των υπουργείων Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη για την πρόληψη της βίας των εφήβων στα σχολεία
- Οδηγίες της ΑΑΔΕ: Ποιοί μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση στον ΕΝΦΙΑ
- Ο Λούλα δεν θα παραστεί στην υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας EE-Mercosur το Σάββατο στην Παραγουάη
- Μεθοριακή ασφάλεια! Κοινή δήλωση των ΥΠΕΞ Μεξικού και ΗΠΑ
- Χιονοθύελλα σαρώνει την Καμτσάτκα – Σπίτια θάφτηκαν στο χιόνι, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, vid
- Πρώτα η Ουκρανία μπήκε σε πόλεμο και τώρα το ΔΝΤ απαιτεί αύξηση φορολογίας
- Τι θα γινόταν εάν οι διεθνιστές δολοφονούσαν τον Πούτιν; Τι απαντά Ρώσος σύμβουλος, vid
- Πόλο: “Χαλύβδινη” και με παίκτη λιγότερο η εθνική, νίκησε 11-10 την Κροατία και βάζει… πλώρη για τετράδα
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη οδηγός έπεσε πάνω σε 15 αυτοκίνητα, κατάστημα και περίπτερο, vid
- Δανία: Η πρωθυπουργός Φρεντέρικσεν θα συναντήσει αμερικανική αντιπροσωπεία για τη Γροιλανδία









