Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 74χρονο που μένει στην περιοχή Αλφά του δήμου Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από μία γειτόνισσα και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία διαπίστωσε πως μέσα στο σπίτι υπήρχαν ίχνη πυρκαγιάς. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που ξεκίνησε την προανάκριση και πιθανολογείται ότι ο 74χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή από αναθυμιάσεις της σόμπας.
Με βάση την πρώτη αυτοψία που διενεργήθηκε στο χώρο, ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός για αρκετές ώρες ενώ μετά τον θάνατο του προκλήθηκε η φωτιά.
(ethnos. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν καλεί τις γειτονικές του χώρες να εκδιώξουν τις αμερικανικές δυνάμεις
- Όταν ο νόμος συναντά την φαντασία: Δείτε πώς μεταφέρουν τους σκύλους τους στο μετρό της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)
- Η Τεχεράνη απορρίπτει τις φήμες για την υγεία του νέου αγιατολάχ
- Ρεσάλτο των σουηδικών αρχών σε πλοίο που μετέφερε ρωσικό πετρέλαιο, vid
- Περίμεναν την άφιξη υπουργού…αλλά! ΒΙΝΤΕΟ
- Η Ουάσινγκτον καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως το Ιράν
- Ιράν και Τραμπ απορρίπτουν τις συνομιλίες: Ο πόλεμος συνεχίζεται, οι τιμές ανεβαίνουν
- Oι αστέρες της Ατλέτικο Μαδρίτης ντύθηκαν Peaky Blinders – Το γήπεδο μεταφέρθηκε στο…1930! vid
- Το Ιράν ανακοινώνει νέες εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίον του Ισραήλ
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Παλαιοχώρας Χανίων









