Σύμφωνα με πληροφορίες ένα αγοράκι 6 ετών διέφυγε της προσοχή των εκπαιδευτικών, βγήκε από το νηπιαγωγείο όπου βρισκόταν, εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα από περαστικούς και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Όταν ο πατέρας του εξάχρονου παιδιού έφτασε στο νηπιαγωγείο να παραλάβει το παιδί του, ενημερώθηκε πως ο γιος του δεν βρισκόταν εκεί. Ανήσυχος, ο πατέρας του παιδιού κάλεσε την αστυνομία.
Ευτυχώς, περαστικοί που αντίκρισαν τον εξάχρονο να περιφέρεται μόνος και αβοήθητος δεν αδιαφόρησαν και μετέφεραν το παιδάκι στο αστυνομικό τμήμα. Ο πατέρας του παιδιού ενημερώθηκε σχετικά και πήγε στο Τμήμα να παραλάβει τον γιο του.
Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου και μια ακόμη νηπιαγωγός συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
(dikaiologitika. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άνω των 400 εκατ. βαρελιών αποθεμάτων πετρελαίου αποφάσισε να αποδεσμεύσει στην αγορά ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας
- Ισραήλ: “Δεν υπάρχει έλλειψη εξοπλισμού αναχαίτισης” πυραύλων, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή
- Επίθεση με drone σε στρατιωτική βάση στο Κουβέιτ – Καταστράφηκε ιταλικό UAV
- Η χώρα που μπορεί να αλλάξει το «παιχνίδι» ακόμα και αν τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ιράν
- Στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΝ Στ. Παπασταύρου για το Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ
- Η Τεχεράνη “δεν βλέπει κανέναν λόγο να διαπραγματευτεί” με τις ΗΠΑ, λέει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
- ΠΟΜΙΔΑ: Η νέα διαδικασία έκδοσης διαταγών πληρωμής και απόδοσης μισθίου από δικηγόρους
- Τροχαίο ατύχημα στο Ναύπλιο – Όχημα καρφώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)
- Αιματοχυσία και στον Λίβανο – 850 νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα τις τελευταίες 2 εβδομάδες
- Μυστηριώδης δυσοσμία ταλαιπωρεί Νεοϋορκέζικη γειτονιά – Μυρίζει σαν «σάπια αυγά» και «καίει τα μάτια»









