Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ekriti.gr, λίγο μετά τη 1:00, το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση για άνδρα που βρέθηκε αιμόφυρτος στην είσοδο πολυκατοικίας στα Καμίνια στο Ηράκλειο.
Διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο, παρέλαβαν τον τραυματία και τον μετέφεραν διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Πρόκειται για 30χρονο από το Ιράκ ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, έπεσε και τραυματίστηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δίπλα του βρέθηκε ένα μπουκάλι με αλκοόλ.
Τα τραύματα που υπέστη από την πτώση ήταν σοβαρά και δύο ώρες αργότερα, ο 30χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα δεν προτίθεται να εμπλακεί στον πόλεμο
- Στη φυλακή ο αστυνομικός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο έξω από την Βουλή
- Νέα προθεσμία έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
- Σδούκου για κυβέρνηση: «Βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση»
- Λίβανος: Οι άμαχοι πληρώνουν μεγάλο τίμημα λόγω του πολέμου, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
- Μακάβριο ρεκόρ: Άνδρας που εργαζόταν επί 73 χρόνια ως νεκροθάφτης αποφάσισε να αποσυρθεί στα 92 του χρόνια (photo)
- Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα εξελίσσεται σε έναν «νηφάλιο παίκτη» στη Μέση Ανατολή
- Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica έκανε…πρόταση γάμου σε ασυνήθιστο μέρος! ΦΩΤΟ
- Αύξηση του αριθμού επισκεπτών στα μουσεία τον Νοέμβριο 2025 δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
- ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν οι κενές θέσεις εργασίας στο δ’ τετράμηνο του 2025









