Αναλυτικά η ανάρτηση:
Χθες βράδυ πήγα να φάω οικογενειακως στο γνωστό και εξαιρετικής ποιότητας μαγαζί «Ψαρομεζέδες « στο Μοσχατο.
Εκεί έγινα μάρτυρας του εξης απαράδεκτου και ελεεινου περιστατικού:
Το εστιατόριο έχει 5-6 γκαρσόνια ευγενέστατα,τα οποία τηρούσαν κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι του κορωνοϊού. Μας έλεγξαν τα πιστοποιητικά όπως μπήκαμε να καθίσουμε ,όλα τα τραπεζια είχαν αντισηπτικά και το προσωπικό φορούσε διαρκώς τη μάσκα του κατά το σερβίρισμα και την κυκλοφορία τους στους δυο χώρους του εστιατορίου.
Κάποια στιγμή ένα από τα γκαρσόνια ,αδελφός μάλιστα του ιδιοκτήτη ,κατέβασε τη μάσκα του ,όχι στο χώρο των πελατών αλλά πίσω από το γκισέ του ταμείου για να φάει κάτι. Εκείνη τη στιγμή ακριβώς δυο τύποι που ήταν έξω από το μαγαζί μπήκαν μέσα κατευθύνθηκαν προς αυτόν και του είπαν να τους δώσει τα στοιχεία του γιατί «παρεβη τα μέτρα έναντι του κοβιντ» για να του κόψουν πρόστιμο!
Επειδή από εκεί που καθόμουν ειδα τη σκηνή,σηκώθηκα αμεσως και πήγα στους δυο αστυνομικούς ,ο ένας μάλιστα ήταν και υποδιοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μοσχατου και τους είπα πως αυτό που κάνουν είναι ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ,πως όλο το προσωπικό του μαγαζιού τηρεί μέχρι κεραίας τα μέτρα και να ρωτήσουν τις 7-8 παρέες που ήταν μέσα για επιβεβαίωση και πως το να του κόψουν πρόστιμο είναι απλά επίδειξη αυταρχισμού και τίποτα δεν προσφέρει στην πανδημία!!!
Ο υποδιοικητής του τμήματος μου είπα πως εμποδίζω τον έλεγχο και τον ρώτησα αφού του επανέλαβα πως ειδα τη σκηνή και πως αυτό που κάνουν είναι ΣΤΗΜΕΝΟ,αν έχει εντολή να κόψει πρόστιμα. Η απάντηση του ήταν «ΝΑΙ ΕΧΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΟΨΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ» !!!!!
Τότε του είπα πως είναι Απαράδεκτοι πως έχει και αυτός προσωπική ευθύνη για αυτήν την παράνοια που κάνουν και πως θα ενημερώσω τη διοικηση της ελληνικης αστυνομίας για αυτό που έκαναν και πως αυτό το πρόστιμο των 300 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ.
Αυτοί έκοψαν το πρόστιμο,εγώ πήρα τηλέφωνο τη διοικηση της Ελληνικης αστυνομίας τους ενημέρωσα τι ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε ,τους είπα πως δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι,γιατί είναι ΑΔΙΚΟ και ΣΤΗΜΕΝΟ και μάλιστα με στυλ αυταρχισμού άλλων εποχών και μου είπαν πως θα το δουν !
Περιμενω μέχρι τώρα να με ενημερώσουν αν έκαναν κάτι και εν τω μεταξύ βλέπω σε κάτι περιθωριακά σάιτ μια εκδοχή αυτών που έγιναν η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και για την οποία εκδοχή αν δεν την κατεβάσουν τώρα θα φάνε μήνυση(φωτο 2) όπως και κάθε άλλος που θα αναπαράγει αυτά τα τρισάθλια ΨΕΜΜΑΤΑ .
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ:
1) τα πράγματα έγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέω. Μπορεί να τα επιβεβαιώσουν οι παρόντες ,ένας μάλιστα εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος του σάιτ Zougla.gr όπως μου είπε ο ιδιος και ο οποιος άκουσε όλη τη συζήτηση με τουςΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ αστυνομικούς!!
2) ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!! Είναι παράνομο,εκδικητικό και καμία σχέση δεν έχει με την πανδημία!
3) Θεοδωρικακο μάζεψε αυτούς που ξαμολυσες ,ζηλεύοντας τη δόξες του γέρο-Μητσοτακη που ειχε πει το αμίμητο «η αστυνομία είναι το κράτος»!!!! …και μετά ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΚΡΟΤΟ!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









