Ο 39χρονος τύπωσε αυτοκόλλητα με σύνθημα σεξουαλικού περιεχομένου κατά του άτυχου άνδρα, αναγράφοντας μάλιστα σε αυτά το όνομά του, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση.Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή.
Ο κατηγορούμενος είχε διαφορές με 52χρονο γείτονά του, καθώς του έκανε συνεχώς καταγγελίες για ηχορύπανση στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διαθέτει, με αποτέλεσμα αυτό να σφραγιστεί τέσσερις φορές.
Βάσει του κατηγορητηρίου, ο 39χρονος τοποθέτησε αυτοκόλλητα σε πινακίδες, κάδους απορριμμάτων, στάσεις λεωφορείων, όπως και σε βιτρίνες καταστημάτων και φαρμακείων, στα οποία αναγραφόταν το όνομα του 52χρονου.
Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε διά πληρεξουσίου δικηγόρου, ενώ ο μηνυτής, που κατέθεσε ως μάρτυρας, ανέφερε ότι τον ενημέρωσαν γνωστοί του για τα αυτοκόλλητα. Υποστήριξε, δε, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο πατέρας του έπαθαν σοκ και ντρέπονταν να βγουν από το σπίτι για τρεις ολόκληρους μήνες.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χειροπέδες σε 36χρονο Βούλγαρο στον Προμαχώνα Σερρών
- «Ξέσπασε» σε ζωντανή σύνδεση Υπουργός στη Γροιλανδία: «Είναι δύσκολες μέρες αυτές», vid
- Πάνω από 60.000 Ολλανδούς τουρίστες δέχθηκε η Χαλκιδική το 2025- Αύξηση δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία για το 2026
- Fraport Greece: Άνοδος της επιβατικής κίνησης και το 2025 – Υποδέχθηκε πάνω από 37 εκατομμύρια επιβάτες
- Χρυσοχοΐδης: Δεν δικαιολογείται από εδώ και πέρα η συνέχιση των αγροτικών μπλόκων
- Η Πρεσβεία και το Προξενείο των Η.Π.Α. θα παραμείνουν κλειστά στις 19 Ιανουαρίου
- Συνάντηση Μητσοτάκη με το μέλος του ΔΣ της Fed, Στίβεν Μιράν και την Κίμπερλι Γκιλφόιλ
- Φόβοι για νέα μεταναστευτικά κύματα στη «γειτονιά» μας εάν καταρρεύσει το Ιράν: «Ισχυρό σοκ»
- Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. κύκλωμα «μαμούθ» λαθραίων τσιγάρων – 14 συλλήψεις σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη, vid
- Ν. Χαρδαλιάς για νέες δομές για ουσιο – εξαρτημένους: “Οι άνθρωποι που μας έχουν ανάγκη είναι το κίνητρο”









