μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.
«Από τις αρχές Νοεμβρίου με τα μέτρα με τα rapid test για τους ανεμβολίαστους είμαστε σε άτυπο lockdown. Η κατάσταση είναι τραγική», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φιλοκώστας επισημαίνοντας πως η ο τζίρος και οι επισκέψεις των πελατών στα καταστήματα εστίασης ξεπερνά το 50%.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα νέα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν μέσα στις γιορτές και ειδικότερα στη μείωση του ωραρίου λειτουργίας και την απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση που επέφεραν σημαντικό πλήγμα.
Περίπου 600 καταστήματα του κλάδου -που απασχολούν 5.000 εργαζόμενους- δεν λειτούργησαν καθόλου στις γιορτές λόγω των απαγορεύσεων, έκλεισαν, είπε ο κ. Φιλοκώστας, ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα στήριξης που ζήτησε ίδιος από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη κατά τη διάρκεια της χτεσινής τηλεδιάσκεψης. για να μπορέσει η εστίαση «να πατήσει στα πόδια της».
Ακούστε το σχετικό ηχητικό:
(Real,Grtimes – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δηλώσεις Ν. Χαρδαλιά μετά την κατάσχεση 3,5 τόνων ακατάλληλων κρεάτων στον Πειραιά
- Σε εξέλιξη η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης λόγω αποξήλωσης εναέριων καλωδίων
- Αυτή είναι η ιδιόρρυθμη αράχνη με «καρφάκια» και… γυαλιά ηλίου, που δεν υφαίνει ιστούς (photo)
- Φοβούνται οι ΗΠΑ; Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Ιράν προβληματίζουν
- Στη Β. Κορέα ταξιδεύει ο στενός σύμμαχος του Πούτιν, Λουκασένκο
- Γυναίκα διαφημίζει την πραμάτεια της στο δρόμο με μοντέλο…μια γάτα! ΒΙΝΤΕΟ
- Η συγκλονιστική στιγμή που το αεροσκάφος της AirCanada συγκρούεται με το πυροσβεστικό όχημα, vid
- Δούκας: Η Αθήνα θα παραμείνει πόλη αλληλεγγύης και συμπερίληψης
- Έσβησε η φωτιά σε αποθήκη εκκλησίας στα Κάτω Πατήσια









