Με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, ελληνικής καταγωγής μάλιστα, είναι έτοιμοι να απελάσουν τον ανεμβολίαστο , Νόλε Τζόκοβιτς, παρά το γεγονός πως ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
Ο Άλεξ Χοκ απέλασε τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1 στον κόσμο), που δεν θα υπερασπιστεί το τρόπαιό του στο Australian Open το οποίο ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου, παρά την μεγάλη μάχη που έδωσε τις τελευταίες ημέρες για να αποδείξει ότι είχε το δικαίωμα να μείνει στην χώρα κι ας μην είχε τα απαραίτητα έγγραφα για να μπει στην Μελβούρνη χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα.
Μοναδική του ελπίδα να αμφισβητήσει νομικά την απόφαση με νέα έφεση.
Συγκεκριμένα με γραπτή του δήλωση η οποία βγήκε το πρωί της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος) ο Άλεξ Χοκ τόνισε πως έφτασε στις συγκεκριμένη απόφαση εξετάζοντας όλα τα στοιχεία που ήρθαν στα χέρια του απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.
Το σημαντικότερο κομμάτι της ανακοίνωσης είναι εκείνο που αφορά τη συνοριοφυλακή της Αυστραλίας. Ο δικαστής ουσιαστικά είχε αδειάσει τις Αρχές για να στηρίξει την απόφασή του την περασμένη Δευτέρα, όμως στην ανακοίνωσή του ο Χοκ ξεκαθαρίζει ότι έκαναν σωστά τη δουλειά τους και μάλιστα τους ευχαριστεί για αυτό.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ! Ένα λάθος στο γυμναστήριο του κόστισε τη ζωή
- Η εικόνα των αγροτικών μπλόκων σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία- Σήμερα στα «Πράσινα Φανάρια»
- Κακοκαιρία Byron: Άνοιξε η αριστερή λωρίδα στην Αθηνών-Κορίνθου – Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί
- Ι.Χ. έπεσε στη θάλασσα στην Καλαμάτα – Απεγκλωβίστηκε ο 86χρονος οδηγός
- Νο1 στον κόσμο: Οι ξένοι μετακομίζουν στην Ελλάδα για να συνταξιοδοτηθούν!
- Γουιάνα: Πεδίο αντιπαράθεσης ΗΠΑ και Βενεζουέλας
- Κακοκαιρία: Πάνω από 1000 κεραυνοί μέσα σε μία ώρα στη Ραφήνα! Η νύχτα έγινε μέρα στο “Ελ. Βενιζέλος”, vid
- Νταλίκα κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική Οδό! Συνελήφθη ο οδηγός
- Σημαντική εξέλιξη στο δεξιό Τέξας
- Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων









