Όταν πάρκαρε το αυτοκίνητο στο σημείο ήταν αδύνατον να βάλει στο μυαλό του, τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν. Η κακοκαιρία έχει πλέον επιπτώσεις και στην τσέπη του, καθώς οι ζημιές στο όχημα είναι εκτεταμένες όπως μαρτυρούν οι παρακάτω εικόνες.
Πιο συγκεκριμένα, πτώση μιας ιδιωτικής μεγάλης πέτρινης μάντρας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπληξε την περιοχή. Τα ορμητικά νερά δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και παρέσυραν τη μάντρα στον κεντρικό δρόμο της πόλης.
Οι πέτρες και τα μπάζα καταπλάκωσαν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο σημείο προκαλώντας του σοβαρές ζημιές, ενώ ο δρόμος έγινε αδιάβατος. Νωρίς το πρωί χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Ναυπλιέων έφτασε στο σημείο και καθάρισε το οδόστρωμα από τις πέτρες και τα χώματα.
Στο βίντεο παρακάτω του argolikeseidhseis.gr, μιλάει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τολού Δημήτρης Καταγάς ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Eκατόν πενήντα λεπτά αερόβιας άσκησης την εβδομάδα για καλύτερη ποιότητα ζωής
- Μόσχα και Μινσκ υιοθετούν «υπεύθυνη προσέγγιση» στο θέμα των πυρηνικών όπλων
- Ιωάννινα: Κρατούμενος στις φυλακές Σταυρακίου έκρυβε δεκάδες συσκευασίες κοκαΐνης και κάνναβης
- Στις 10.000 τα κενά εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με τη ΔΟΕ
- Τρέλα! Άρχισαν να ουρλιάζουν στο πρόσωπο ενός «ιεροκήρυκα» στις ΗΠΑ, video
- Η Πολωνία θα αποφασίσει για την προμήθεια υποβρυχίων
- ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για υποψηφίους κατηγορίας ΤΕ του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
- EY ZHN: Ενημερωτική εκδήλωση του ΥΜΑΘ για τις τουριστικές διαδρομές με άξονα την Αριστοτελική φιλοσοφία
- Ο Τραμπ αναχώρησε για τη δεύτερη επίσημη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Σπάνια επίσκεψη Σοϊγκού στο Ιράκ, video