Εν αναμονή της απόφασης του υπουργού Μετανάστευσης για νέα πιθανή ακύρωση της βίζας και ως εκ τούτου απέλασή του, ο Σέρβος τενίστας ερευνάται από τις Αρχές της για φερόμενη παρατυπία στη δήλωσή του να μπορεί να ταξιδέψει.
Πιο συγκεκριμένα ο νο1 τενίστας στον κόσμο για την είσοδο στην Αυστραλία, στην ερώτηση για το αν τις τελευταίες 14 ημέρες είχε πάει σε άλλη χώρα, τσέκαρε το κουτάκι με το «όχι».
Όμως, φαίνεται πως μέσα σε αυτές τις δυο εβδομάδες βρισκόταν στην Ισπανία για προπονήσεις.
Το γραφείο του υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας ανακοίνωσε πως εξετάζεται ακόμη η απόφαση για την απέλαση του Τζόκοβιτς. Ο Άλεξ Χοκ έχει το δικαίωμα να απελάσει τον Νόβακ ανά πάσα στιγμή.
«Σύμφωνα με τη δέουσα διαδικασία, ο υπουργός Χοκ θα εξετάσει διεξοδικά το θέμα», είπε ο εκπρόσωπος του Υπ. Μετανάστευσης.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπουδαία ανακάλυψη σε αρχαία ελληνική πόλη: Βρέθηκε κεφαλή του αγάλματος του Ερμή 1.800 ετών – Δείτε εικόνες
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid









