Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, στο «τραπέζι» βρίσκεται η πρόταση λειτουργίας εμβολιαστικού κέντρου για παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη μια συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες η ανάγκη για δημιουργία ενός mega εμβολιαστικού κέντρου για παιδιά, καθιστά μη απορριπτέο το σενάριο το νοσοκομείο για ένα διάστημα περίπου ενός μηνός, να λειτουργήσει έτσι.
Εφόσον το σχέδιο αυτό τεθεί σε εφαρμογή, το Παίδων σε κάθε περίπτωση δεν θα σταματήσει να λειτουργεί ως νοσοκομείο ωστόσο θα τεθεί εκτός του συστήματος εφημεριών με τα περιστατικά που θα αναλάμβανε, υπό άλλες συνθήκες, να διοχετεύονται στα άλλα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία της πρωτεύουσας.
Δεκάδες νοσηλείες παιδιών
Σημειώνεται ότι αύξηση έχουν σημειώσει οι περιπτώσεις παιδιών που νοσηλεύονται εξαιτίας επιπλοκών από τον κορωνοϊό.
Ενδεικτικά, 47 είναι τα περιστατικά στην Αττική, ενώ 11 παιδιά νοσηλεύονται συνολικά στο Ιπποκράτειο και την Αλεξανδρούπολη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι τα παιδιά που νοσηλεύονται παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.
photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτος ο παραλληλισμός που έκανε ο Τραμπ μπροστά στην πρωθυπουργό της Ιαπωνίας
- Ανοίγουν από αύριο το πρωί τα πρατήρια καυσίμων στη Λέσβο, μετά τη συνάντηση με Θεοδωρικάκο
- Ολυμπία Οδός: Σε λειτουργία η χιλιομετρική χρέωση και στον Κόμβο Αμαλιάδας στην Πατρών-Πύργου
- ΗΠΑ: Πατέρας αποκεφάλισε γλάρο για μια τηγανητή πατάτα και καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση
- Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν πως χτύπησαν το F-35
- Ισραήλ: Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει στις 20:30 ο Νετανιάχου
- Καθησυχάζει την κοινή γνώμη το Ισραήλ για την ιρανική επίθεση σε διυλιστήριο πετρελαίου
- Φόβοι για νέα μεταναστευτική κρίση στην ΕΕ – Ενίσχυση ελέγχων στα σύνορα ζητούν οι πρωθυπουργοί Δανίας και Ιταλίας
- Δικαστήριο στη Μυτιλήνη επιδίκασε αποζημίωση σε 3 νέους για ηθική βλάβη, λόγω άδικης στέρησης της ελευθερίας τους
- «Άλμα» στις ευρωπαϊκές τιμές ενέργειας μετά τις νέες επιθέσεις στη Μ. Ανατολή: Διψήφια ανατίμηση σε αμόλυβδη και ντίζελ στην ΕΕ









