με απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.
Με εγκύκλιο προς τους φορείς της δημόσιας διοίκησης, η υπουργός αιτιολογεί την απόφαση κάνοντας λόγο για «αποφυγή περιττών γραφειοκρατικών βαρών» που θα επιφέρουν «οι αναγκαίες τεχνικές αναπροσαρμογές της διαδικασίας αξιολόγησης» στις οποίες θα προβεί το υπουργείο.
Η διαδικασία θα συνεχιστεί με την έκδοση νεότερης διευκρινιστικής εγκυκλίου, η οποία «θα πραγματοποιηθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου».
Να σημειωθεί ότι σχετικό αίτημα διατύπωσε η αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ που συμμετείχε σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση της κοινής ομάδας εργασίας για τη δημόσια διοίκηση.
Η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων ζήτησε να ανασταλεί η αξιολόγηση μέχρι να ολοκληρωθεί ο διάλογος, ενώ η υπουργός συμφώνησε, προτείνοντας ο διάλογος να ολοκληρωθεί έως τις 5 Απριλίου. Οι συνδικαλιστές ζήτησαν επίσης να καταργηθεί η τροπολογία με την οποία αποκλείονται από τις θέσεις προϊσταμένων όσοι δεν συμμετέχουν στην αξιολόγηση, ενώ παρέδωσαν υπόμνημα με τις θέσεις της ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση. Η κ. Γεροβασίλη δήλωσε πως θα μελετήσει τα αιτήματα και θα δώσει απαντήσεις, μέσα στις επόμενες μέρες.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι ξεφορτώνουν συνεχώς ρωσικά μεταγωγικά στο Ιράν; Video
- ΗΠΑ: Κυρώσεις σε τέσσερις εταιρείες και δεξαμενόπλοια που παρακάμπτουν το εμπάργκο στη Βενεζουέλα
- Δύο νέα έργα δρομολογούνται στα Σφακιά – Υπεγράφησαν οι συμβάσεις
- Επικός Τραμπ: Η ατάκα για Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ που έγιναν Γάλλοι πολίτες
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Νικήτα Κακλαμάνη: Το 2026 να μας βρει ενωμένους
- Ζαχάροβα κατά των Δυτικών ηγετών μετά το χτύπημα στη Χερσώνα: «Εσείς δολοφονείτε παιδιά», vid
- Η προειδοποίηση του Λουκασένκο στον Πούτιν το 2023
- Ρόλοι-πρόκληση που φέρνουν τους σταρ του σινεμά στο Λονδίνο
- Πρωτοχρονιάτικο χτύπημα των Ουκρανών με νεκρούς στη Χερσώνα
- Καρχαρίας στο…Λουτράκι! Άφωνοι οι επισκέπτες τράβηξαν βίντεο









