Η παρουσιάστρια βρήκε ότι νοσεί με κορονοϊό την πέμπτη μέρα της επαφής, ενώ τα τεστ που έκανε όλες τις προηγούμενες μέρες είχαν βγει όλα αρνητικά.
«Τη Δευτέρα συμπλήρωσα το πέμπτο 24ωρο από τη μέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα και ανέβασα πυρετό. Έκανα δύο rapid tests και βγήκα θετική.
Πόνο μεγάλο έχω στα κόκκαλα, πονάει λίγο ο λαιμός. Είναι σαν να περνάω μια γρίπη. Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως και να το περνούσα πιο απλά», είπε η Ανθή Βούλγαρη στον συμπαρουσιαστή της στο Mega, Ιορδάνη Χασαπόπουλο.
«Με αποφεύγουν όλοι, μου πετάνε τα πράγματα από μακριά, μου αφήνουν το φαγητό έξω από ένα δωμάτιο», περιέγραψε γελώντας.
«Οι γιατροί μου είπαν ότι τα συμπτώματά μου παραπέμπουν στην Όμικρον» κατέληξε
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο
- Το τηλεσκόπιο Webb κατέγραψε μυστηριώδεις κόκκινες κουκκίδες και οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα τι είναι (Photo)









