με κεντρικό πρόσωπο μια 20χρονη κοπέλα που κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την θώπευε η 31χρονη αδερφή της φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.
H νεαρή μετέβη στη μια το μεσημέρι της 30ής Δεκεμβρίου σε τμήμα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και κατέθεσε ότι έπεσε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων της ίδιας της αδερφής της. Μάλιστα, είπε οτι οι «επιθέσεις» ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο με την κοπέλα να προσπαθεί να αποφύγει για να μην φθάσει η κατάσταση στα άκρα.
Όμως τελικά όπως φαίνεται η αδερφή δεν σταμάτησε και, όπως κατήγγειλε το θύμα, στις 19 Δεκεμβρίου ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο της, η αδερφή της επιτέθηκε και πάλι θωπεύοντας το στήθος και τα γεννητικά της όργανα.
Η κοπέλα δεν άντεξε και τελικά αποφάσισε στις 30 Δεκεμβρίου να περάσει το κατώφλι του τοπικού τμήματος περιοχής του Πειραιά και να καταγγείλει την αδερφή της.
(protothema)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πέθανε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, είδωλο του Χόλιγουντ
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα για διακίνηση ναρκωτικών και ανθρωποκτονία
- Το γλέντι της Εθνικής στον Φέρρη – Το αυτοσχέδιο τραγούδι και οι χοροί! vid
- Φάμελλος: Ζητούμε τον τερματισμό της επιχείρησης κατάληψης της Γάζας
- Την «αντί-Eurovision» φέρνουν οι Ρώσοι: «Κάποιοι θέλουν να ψηφίζουν άνδρες με γυναικεία φορέματα»
- Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Ευγένιο
- Πλεύρης: Η Κρήτη θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες
- Σε κάθειρξη 18,5 ετών καταδικάστηκε ένας Ρώσος για συνεργασία με “φιλοουκρανική” οργάνωση
- Έρχεται αποχώρηση-«βόμβα» από τη Eurovision λόγω Ισραήλ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»