Επιστήμονας απευθύνεται στους πολίτες: ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, vid

Δείχνει να καταρρέει το αφήγημα πως το 95% των επιστημόνων είναι υπέρ των εμβολίων! Όλο και περισσότερες φωνές…

Διευθυντής ενδοκρινολογίας στο ιατρικό κέντρο flinders με κοινή θέση ως καθηγητής ιατρικής στο πανεπιστήμιο Φλίντερς, ο Νικολάι Πετρόφσκι είναι επίσης αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας της διεθνούς εταιρείας ανοσολογικής. Δραστηριοποιείται στον διαβήτη, την ενδοκρινολογία και την έρευνα εμβολίων, είναι ο ιδρυτής της vaxine, μιας εταιρείας που χρηματοδοτείται από τα εθνικά ινστιτούτα υγείας των ΗΠΑ για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών εμβολίων.

Σε νέο βίντεο από την συνέντευξή του, μετά τα όσα αποκάλυψε και σας έδωσε το el.gr (ΕΔΩ και ΕΔΩ), σημείωσε για τα εμβόλια και τις μεταλλάξεις:

«Τώρα τα εμβόλια γνωρίζουμε πως δεν τα καταφέρνουν εξίσου καλά ενάντια στην Δέλτα (σ.σ. ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την Όμικρον πλέον οι επιστήμονες) όπως έκαναν ενάντια στον ιό της Wuhan.

Ξέρουμε πως η Δέλτα είναι 1000 φορές πιο μεταδοτική (σ.σ. ακόμα πιo μεταδοτική είναι η Όμικρον).

Τι πιθανότητα υπάρχει αυτά τα ίδια εμβόλια να έχουν την οποιαδήποτε επίδραση στην μετάδοση; 0%!!!!!!!

Κι αυτό δείχνουν τα δεδομένα…. Κανείς δεν είναι έτοιμος να το αποδεχτεί αλλά τα δεδομένα, η μια εργασία μετά την άλλη στα ψιλά γράμματα δείχνουν (ότι δεν έχουν) καμία επίδραση στην μετάδοση…

Βασισμένοι σε τι θα διαχωρίσουμε και θα επιβάλουμε στους εμβολιασμένους με 2 δόσεις και θα τους εμποδίζουμε απ’ το να κάνουν το οτιδήποτε;

Θέλετε να εξαναγκάσετε τους πάντες να εμβολιαστούν παρά την θέλησή τους…

Αυτή είναι μια ιδιαίτερη χρονική στιγμή στην ιστορία όπου οι άνθρωποι έχουν 2 επιλογές: είτε να αποδεχτούν την τυραννία είτε να τα βάλουν μαζί της….».

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί