Η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει και είναι ενδεικτικό ότι μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν τρεις επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos. gr, η πρώτη ληστεία έγινε στην πλατεία Μοναστηρακίου, στις 7 το απόγευμα της Κυριακής. Τρεις δράστες επιτέθηκαν σε 15χρονο, τον οποίο ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και άρπαξαν τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του.
Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στη συμβολή της οδού Ερμής με την Νίκης, στις 9:30 το ίδιο βράδυ. Τρία άτομα επιτέθηκαν σε δύο κορίτσια, 16 και 17 ετών, και αφού τα χτύπησαν τους πήραν τρία κινητά τηλέφωνα και λίγα χρήματα, που είχαν μαζί τους.
Η τρίτη επίθεση συνέβη στα Άνω Λιόσια, αργά το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos. gr, τρεις δράστες, που ήταν οπλισμένοι με κατσαβίδι επιτέθηκαν σε τρία αγόρια, το ένα ηλικίας 17 ετών και τα άλλα δύο 15 ετών. Αφού απείλησαν με το κατσαβίδι τους ανήλικους, τους χτύπησαν, άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνά τους και χρήματα και στη συνέχεια διέφυγαν.
(enikos. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική μπορεί να εξελιχθεί σε διεθνή κόμβο θαλάσσιου τουρισμού και yachting»
- Η Μαρία Σάκκαρη δεν πίστευε τον “πόντο της χρονιάς” που έβαλε στο Australian Open! vid
- Απήγαγαν άνδρα από το ΙΧ του: Θα τον στείλουν να πεθάνει για το Ουκρανονάτο, vid
- Έτσι ξεκινάει ένα… κλασικό χειμωνιάτικο πρωινό στη Ρωσία, vid
- Παναμάς: Κατάσχεση ρεκόρ 5 τόνων ναρκωτικών μετά από καταδίωξη στη θάλασσα
- Ο εγγονός του θρύλου Johnny Cash τραγουδά τα τραγούδια του παππού του: “Ήταν η αλήθεια”, vid
- Το viral ΒΙΝΤΕΟ με τον «ευρωπαϊκό στρατό» στη Γροιλανδία
- «Μισές αλήθειες» από Μασκ-Τάκερ: «Δεν βλέπετε ποιοί ελέγχουν τους πολιτικούς-μαριονέτες»
- Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Στασινόπουλος – Ήταν στο τιμόνι της ΒΙΟΧΑΛΚΟ επί επτά δεκαετίες
- Το πραγματικό στοίχημα της συνδεσιμότητας: Γιατί δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν σήμα αλλά όχι internet στο κινητό τους;









