Νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ανοίγουν τους φακέλους των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας και μένουν άναυδοι με τις χρεώσεις που βλέπουν. Η κατάσταση με τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας έχει γίνει πλέον αφόρητη.
Ενδεικτικό της κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι μικροί επαγγελματίες και επιχειρήσεις, είναι ο μηνιαίος λογαριασμός ρεύματος που πήρε χθες από την ΔΕΗ, επαγγελματίας με μικρή βιοτεχνική επιχείρηση, όπου η ρήτρα αναπροσαρμογής είναι διπλάσια της κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας.
Κατανάλωση ρεύματος: 929 ευρώ
Ρήτρα αναπροσαρμογής: 1.865,37 ευρώ
Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις: 458,47 ευρώ
Διαφορά: 170,57 ευρώ
ΦΠΑ: 178,61 ευρώ
Δήμος: 39,32 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ 3.360 ευρώ
Ο πρόεδρος του Τμήματος Μεταποίησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας Σταύρος Κάτσενος δεν έκρυβε την οργή του, για το τσουνάμι των λογαριασμών ρεύματος. Μάλιστα επέρριπτε ευθύνες στην κυβέρνηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
«Επειδή δεν έχετε ανοίξει ούτε περίπτερο στη ζωή σας, δεν μπορείτε να καταλάβετε τίποτα και επειδή πολύ σύντομα θα σας στείλουμε χιλιάδες εργαζόμενους στην Πειραιώς να τους ζήσετε ή προσγειωθείτε στην πραγματικότητα ή δώστε τη θέση σας σε τεχνοκράτες και ανθρώπους της αγοράς» είπε στο pelop.gr.
«Πώς θα βγουν όλα αυτά τα έξοδα, σε μια αγορά που έχει πέσει 50%; Πώς θα πληρωθούν λογαριασμοί, ΙΚΑ, εφορία, δώρα και μισθοί στο προσωπικό;» διερωτήθηκε ο κ. Κάτσενος.
(φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















