Την υπόθεση έστειλε στον εισαγγελέα Λασιθίου η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αφού οι δύο αρνητές γονείς παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του διευθυντή του σχολείου αλλά και της Διευθύνσης πρωτοβάθμιας, εξακολουθούν να κρατούν τα δυο τους παιδιά στο σπιτι αρνούμενοι να ακολουθήσουν τη διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο λόγω πανδημίας.
Άλλη μια υπόθεση με αρνητή γονέα στην Ιεράπετρα έληξε, αφού μπροστά στον φόβο των κυρώσεων άλλαξε ρότα στέλνοντας το παιδί στο σχολείο. Οι δυο γονείς εκτός από τις διοικητικές κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος, την ποινή φυλάκισης κινδυνεύουν να χάσουν την επιμέλεια των δυο παιδιών τους.
«Έχουν εξαντληθεί όλα τα μέσα από δω και πέρα η υπόθεση περνά στα χέρια του Εισαγγελέα Λασιθίου» δήλωσε στην ΕΡΤ ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μανώλης Μαρκάκης. Ο ίδιος ελπίζει έστω την Δευτέρα οι δυο γονείς να αλλάξουν τακτική και να σταματήσουν να στερούν το σχολείο από τα δυο παιδιά.
(Από ertnews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο: Ροζ ομίχλη “τύλιξε” τη Βρετανία – Ποια είναι η αιτία, vid
- Το “αντίο” στον 3I/ATLAS: Έφτασε στην πιο κοντινή του απόσταση από τη Γη και μας αποχαιρέτισε
- «Bitter Christmas»: Το πρώτο teaser της νέας ισπανόφωνης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
- «Σύννεφα» στις σχέσεις Πολωνίας-Ουκρανίας; Τι εκτιμά ο Πολωνός πρόεδρος
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι θεωρεί ο Ρούμπιο σε σχέση με την θέση των ΗΠΑ
- Σοκάρουν οι εικόνες από Ταϊπέι: Ένοπλος με μαχαίρι σκόρπισε τον θάνατο, τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες
- Ένα μήνυμα για το μέλλον! Ο Πούτιν αφήνει ξανά τον κόσμο άφωνο
- Χανιά: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Καταδίκη του «ερευνητή» για απόπειρα εξαπάτησης της οικογένειας του γιατρού
- Στήριξη Ρωσίας σε Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν
- ΔΥΠΑ: 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025









