Σε τραγική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται το νοσοκομείο του Ρίου, το οποία είναι ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας!!!
Οι εικόνες προκαλούν οργή και ντροπή, ενώ οι κλίνες του νοσοκομείου δεσμεύονται διαρκώς για περιστατικά που αφορούν ασθενείς με κορωνοϊό.
Αυτό, σε συνδυασμό με την αναστολή ανεμβολίαστων υγειονομικών, έχει ως αποτέλεσμα, οι υπόλοιποι ασθενείς με άλλες παθήσεις, να στοιβάζονται σε ράντζα στους διαδρόμους του νοσοκομείου, όπως ισχυρίζεται σε βίντεο που δίνει στην δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
«Το βίντεο που μου έστειλε ασθενής είναι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα της χώρας. Δείτε την σημερινή κατάσταση. Συνεχώς δεσμεύει κλινικές για περιστατικά κορωνοϊού. Επτά κλινικές έχουν μετατραπεί σε κλινικές κορωνοϊού» αναφέρει ο κ. Γιαννακός και παραθέτει αναλυτικά:
«Οφθαλμολογική, Β. Πανεπιστημιακή Χειρουργική, Α πανεπιστημιακή Παθολογική, Γ. Πανεπιστημιακή Παθολογική, Α. Ορθοπεδική, Δερματολογική, Α. Παιδιατρική. Συνολικά νοσηλεύει 122 ασθενείς και 15 διασωληνωμένους στη ΜΕΘ και την Μοναδα Αρνητικής Πίεσης. Οι κλινικές με γενικά περιστατικά είναι γεμάτες. Εφημερεύει το Νοσοκομείο και οι ασθενείς γενικά περιστατικά που εισάγονται παραμένουν επί πολλές ημέρες σε φορεία στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Δείτε το βίντεο οργής και ντροπής. 16 ασθενείς τώρα βρίσκονται εκεί σε φορεία. Πολλοί είναι από τη περασμένη Τετάρτη. Ενας ασθενής παρακαλάει με το τρόπο του να του δοθεί ένα λειτουργικό στατό. Επίσης δείτε εικόνες από τη κτιριακή κατάσταση» σχολιάζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και παραθέτει φωτογραφίες από το νοσοκομείο!


ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με ευρύτατη πλειοψηφία εκλέχθηκε Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
- Αυξήθηκαν τα «κόκκινα» δάνεια που διαχειρίζονται οι servicers το 2025 – Άγγιξαν τα 80 δισ. ευρώ
- Η πρόταση Έλληνα πολιτικού που ίσως φέρνει πιο κοντά τον Ευρωστρατό
- «Ταξιδάκι» Ζελένσκι στο Λονδίνο για… περισσότερα όπλα και πολιτική στήριξη
- Παρέμβαση Ρωσίας κατά ΗΠΑ και Ισραήλ σε σχέση με τους νεκρούς ηγέτες του Ιράν
- Πώς να αφαιρέσετε τον λεκέ λαδιού από το τζιν σας
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν, ανακοίνωσε το Ισραήλ
- Η Αυστρία μειώνει τον φόρο στη βενζίνη λόγω του πολέμου στο Ιράν
- «Κάψου, Βάαλ, κάψου» – Έγινε τυχαία αυτή η ανάρτηση;
- Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό πυλώνα – Κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης









