Ο Πάπας Φραγκίσκος επιβιβάστηκε στο Fiat «500» που είχε ζητήσει.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε πρόταση στον Πάπα Φραγκίσκο – όσο θα βρίσκεται στην Αθήνα – να χρησιμοποιήσει πολυτελή και θωρακισμένα αυτοκίνητα από τον στόλο της Αστυνομίας και της υπηρεσίας συνοδείας επισήμων.
Πρόκειται για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν όλοι οι ξένοι αρχηγοί κρατών, που επισκέπτονται την Αθήνα.
Ωστόσο, ο Πάπας Φραγκίσκος δεν δέχθηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ζήτησε ένα μικρό Fiat “500αράκι” και μάλιστα χωρίς καμία θωράκιση.
Με αυτό το όχημα θα κάνει όλες τις μετακινήσεις του στην πρωτεύουσα. Και με το ίδιο αυτοκίνητο, που του παραχωρήθηκε από την αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Αθήνα, θα μετακινηθεί και στη Λέσβο, την οποία θα επισκεφθεί την Κυριακή.
(reader – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν καλεί τις γειτονικές του χώρες να εκδιώξουν τις αμερικανικές δυνάμεις
- Όταν ο νόμος συναντά την φαντασία: Δείτε πώς μεταφέρουν τους σκύλους τους στο μετρό της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)
- Η Τεχεράνη απορρίπτει τις φήμες για την υγεία του νέου αγιατολάχ
- Ρεσάλτο των σουηδικών αρχών σε πλοίο που μετέφερε ρωσικό πετρέλαιο, vid
- Περίμεναν την άφιξη υπουργού…αλλά! ΒΙΝΤΕΟ
- Η Ουάσινγκτον καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως το Ιράν
- Ιράν και Τραμπ απορρίπτουν τις συνομιλίες: Ο πόλεμος συνεχίζεται, οι τιμές ανεβαίνουν
- Oι αστέρες της Ατλέτικο Μαδρίτης ντύθηκαν Peaky Blinders – Το γήπεδο μεταφέρθηκε στο…1930! vid
- Το Ιράν ανακοινώνει νέες εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίον του Ισραήλ
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Παλαιοχώρας Χανίων









