Όπως αποκαλύπτεται, η ανήλικη είχε περάσει μια δύσκολη νύχτα στο σπίτι με τους γονείς της.
Προβληματισμό προκαλούν τα περιστατικά μέθης ανηλίκων στην Κρήτη καθώς μετά τον 15χρονο στις Μοίρες καταγράφηκε και η περίπτωση της ανήλικης του Γαζίου.
Νεότερα στοιχεία για την ανήλικη που μεταφέρθηκε την Παρασκευή με συμπτώματα οξείας μέθης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αναφέρουν ότι το κορίτσι, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ενώ βρισκόταν σε χοροεσπερίδα Λυκείου.
Μάλιστα από την αστυνομία, αναζητείται ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου που φιλοξένησε την εκδήλωση, στο πλαίσιο του αυτοφώρου που λήγει απόψε.
Πάντως μια άλλη τραγική πτυχή της υπόθεσης, είναι ότι δυο – τρεις μέρες νωρίτερα, ο πατέρας του κοριτσιού είχε απασχολήσει τις αρχές για ενδοιοικογενειακό επεισόδιο, καθώς σύμφωνα με το cretalive.gr, φέρεται να προκάλεσε καβγά στο σπίτι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βέλγος πρωθυπουργός: Η διαπραγμάτευση με τον Πούτιν δεν είναι καλή ιδέα, vid
- Στα σουτάκια “το έριξε” ο Ερντογάν! Έπαιξε μπάσκετ με τον Σακίλ Ο’Νιλ
- Οι κινεζικές εταιρίες παραγωγής τσιπ τεχνητής νοημοσύνης είχαν αξιοσημείωτες αποδόσεις το 2025
- Ηράκλειο: Φωτιά τα ξημερώματα σε οικία στο Τεφέλι – Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
- Το Ισραήλ λέει «ναι» στον Τραμπ και μπαίνει στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- «Make America Go Away»: Τα καπέλα που έγιναν…το νέο trend κόντρα στα MAGA του Τραμπ
- Έλον Μασκ: «Καθολικό υψηλό εισόδημα»! Ο Λιακόπουλος έχει γράψει τι έρχεται
- Η Ούσα Βανς ανακοίνωσε ότι περιμένει το τέταρτο παιδί της!
- Hellenic Train: Μέχρι το 2028 η ολοκλήρωση της παραλαβής των νέων τρένων
- Νέο αιματοκύλισμα στον Νίγηρα: Οι τζιχαντιστές δολοφόνησαν 31 άμαχους την Κυριακή
Κύρια Θέματα









