«Θα πρέπει να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στα Σώματα Ασφαλείας, σε καθηγητές, σε κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων που εργάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Είναι αδιανόητο να συζητάμε για τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό όταν η τρίτη δόση δεν είναι υποχρεωτική» είπε ο κύριος Καρούζος.
Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας δήλωσε πάντως με κατηγορηματικό τρόπο πως η Ελληνική Αστυνομία είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
«Στην Αστυνομία είμαστε υπέρ των εμβολίων, αλλά είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των αστυνομικών. Τελεία και παύλα. Διότι αυτό έχει να κάνει με τη δημοκρατικότητα και με άλλα πράγματα. Δεν το θέλουμε, να το ακούνε όλοι οι αποδέκτες, δεν θέλουμε στην αστυνομία υποχρεωτικό εμβολιασμό».
«Ας το πάρουν σα μήνυμα όλοι οι αποδέκτες και είναι και επίσημη θέση του συνδικαλιστικού κινήματος της Ελληνικής Αστυνομίας… Ας αντιδράσουν όποιοι θέλουν και όσο θέλουν» εξήγησε ο ίδιος.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέτρα στήριξης του πρωτογενή τομέα και αποτροπής αυξήσεων στα τρόφιμα ζητά ο Κ. Αρβανίτης
- Βραζιλία: Βελτιώνεται η υγεία του πρώην προέδρου Μπολσονάρου – Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική
- Περού: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός Μιράγιες
- Ν. Κεραμέως: Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στον επισιτισμό – Ωφελημένοι 400.000 εργαζόμενοι
- Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων αιτήσεων ωφελούμενων εργαζομένων για τη νέα δράση κατάρτισης της ΔΥΠΑ
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας κατηγορεί τον Ισημερινό ότι βομβάρδισε παραμεθόριες περιοχές της χώρας
- Κ. Χατζηδάκης: 5,3 δισ. για περιβάλλον, στέγαση, μεταφορές – Ποιοι θα ωφεληθούν
- «Πολύ μεγάλος παίκτης» η Ρωσία – Τα γεγονότα αποκάλυψαν την πραγματικότητα
- Το Ισραήλ λέει πως θα βρει και θα εξουδετρερώσει τον Μοτζάμπα Χαμενεΐ
- Κι όμως, μια πολυεδρική επιφάνεια από χάλυβα μπορεί να γίνει λεία σφαίρα μέσα σε 6 δευτερόλεπτα (BINTEO)









