Είπε συγκεκριμένα ο κ. Λοβέρδος: «Το κόμμα μας χρειάζεται αλλαγές πολιτικής και έχω πρόσφατο παράδειγμα. Μία απ’ αυτές τις αλλαγές πολιτικής αφορά την προστασία του πολίτη. Το λέω στην πολιτική μου διακήρυξη, το λέω στις ομιλίες μου, τώρα, όμως, είναι το κεντρικό μου θέμα. Όταν ο λαός σου ζητάει προστασία, και σε ποιους απευθύνεται για να τη ζητήσει παρά στην κυβέρνηση και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, ζητάει προστασία κατά κυριολεξία, όχι στα λόγια. Όχι μετά από έγκλημα να βγαίνουνε στις τηλεοράσεις και να κλαίμε. Κροκοδείλια είναι τα δάκρυα αν δεν εννοούμε αυτά που λέμε».
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ κάλεσε όλους τους πολίτες που δεν εγκατέλειψαν την παράταξη αλλά και εκείνους που είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ παλαιότερα και έφυγαν, να γυρίσουν και να ανασυντάξουν το κόμμα και να το φέρουν στο προσκήνιο ως τον προοδευτικό πρωταγωνιστή που αναζητά η χώρα.
«Θεωρώ βέβαιη την δημοσκοπική ανάταση μόλις οι πολίτες με τιμήσουν με την ψήφο τους», ανέφερε και πρόσθεσε οτι συνεχίζει τη μάχη μέχρι τη τελευταία στιγμή με σεμνότητα και ενότητα.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε τέλος, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ιστορικός κληρονόμος της Δημοκρατικής Παράταξης από τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τον Ανδρέα Παπανδρέου.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Viral Βρετανός στις Φιλιππίνες: Αγνοεί ότι κρατά το πιο θανατηφόρο χταπόδι στον κόσμο!
- ΔΥΠΑ: Από αύριο η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και δώρου Χριστουγέννων
- Σύμφωνα με την SVR Βρετανοί αξιωματούχοι σκοπεύουν να εκβιάσουν τις ΗΠΑ
- Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στο Χαλάνδρι έπειτα από καταδίωξη
- Περιφέρεια Αττικής: Σε τροχιά υλοποίησης 12 νέοι παιδικοί σταθμοί – 821 νέες θέσεις για βρέφη και νήπια
- Βρετανός υπουργός καλεί το BBC να μην υποχωρήσει μπροστά στην αγωγή του Τραμπ
- “Δεν μετανιώνω”: Η Μπριζίτ Μακρόν χαρακτήρισε «σκύλες» Γαλλίδες ακτιβίστριες, vid
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο ΑΠΘ στις 18 Δεκεμβρίου – Κάλαντα από Μακεδονία και νησιά
- Πάτρα: Νέες κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων της δυτικής Ελλάδας
- Πολύωροι αποκλεισμοί και σήμερα στα τελωνεία Ευζώνων, Νίκης, Προμαχώνα και Εξοχής









