Η ψηφιακή σύνοδος κορυφής των προέδρων της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα διεξαχθεί την Τρίτη (ώρα Πεκίνου), ανακοίνωσε σήμερα το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών.
Οι δύο ηγέτες θα ανταλλάξουν απόψεις για τις διμερείς σχέσεις και ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συνόψισε η εκπρόσωπος της κινεζικής διπλωματίας, η Χουά Τσουνγίνγκ.
Χθες Παρασκευή ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι οι δύο ηγέτες θα συνομιλήσουν το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ουάσινγκτον) για να εξετάσουν «τρόπους να διαχειριστούν υπεύθυνα» τον ανταγωνισμό των δύο μεγαλύτερων οικονομικών δυνάμεων του κόσμου, καθώς και για να προωθήσουν «τη συνεργασία σε τομείς όπου ευθυγραμμίζονται τα συμφέροντα» των δύο κρατών.
photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γεωπολιτικές αναταράξεις και «διόρθωση» της αγοράς κρουαζιέρας – Το δύσκολο στοίχημα του 2026
- Θέλετε να διατηρείτε τα δάχτυλά σας καθαρά όταν αγγίζετε δημόσια κουμπιά; Δείτε πώς! vid
- Από το βενζινάδικο και το σούπερ μάρκετ μέχρι τον οδοντίατρο – Μια οικονομία που κινείται μέσω των «passes»
- Ουκρανική επίθεση στην ρωσική περιφέρεια Ροστόφ
- Η Τεχεράνη απέρριψε μια αμερικανική πρόταση για 48ωρη κατάπαυση του πυρός
- Τι σχέση έχουν οι Έλληνες φοιτητές του ΑΠΘ με την SpaceX του Μασκ!
- Κοντογεώργης: Το διακύβευμα της αυτοδυναμίας είναι ζήτημα εθνικής αναγκαιότητας για σταθερότητα
- Πλατφόρμα που θα κινείται στον ρυθμό των Ρίχτερ θα εγκατασταθεί στη Σαντορίνη
- Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο “μετροπόντικας” της γραμμής 4 – Πέρασε την Κυψέλη
- Απίστευτο συμβάν! Αστυνομικοί παράτησαν σακίδιο με όπλα έξω από την κατοικία του δημάρχου του Λονδίνου









