Νέο παραλήρημα απο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που παρουσίασε τη Μαύρη Θάλασσα και την ανατολική Μεσόγειο ως περιοχές εκμετάλλευσης της Τουρκίας και μαλιστα χωρίς όρους.
Όπως είπε σε ομιλία του σε εγκαίνια εργαστασίων παραγωγής ενέργειας και με φόντο δημοσίευμα της Yeni Safak για σχέδιο αγοράς τέταρτου γεωτρύπανου από την Άγκυρα, “και να θέλουν και να μην θέλουν θα αυξήσουμε τον αριθμό των σεισμογραφικών και των γεωτρύπανων”.
“Ετσι, οτιδήποτε υπάρχει στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο θα τα εντοπίσουμε και θα τα εξορύξουμε” πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Συμπλήρωσε ότι “τα σεισμογραφικά και τα γεωτρύπανά μας θα φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο των ερευνών, εξορύξεων και παραγωγής στις βαθιές θάλασσες. Ετσι θα λειτουργούν εκεί με τη μέθοδο της ενοικίασης τους”.
(news247. gr / photo : eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τηλεφωνική επικοινωνία του Κ. Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Ινδίας
- Η ρωσική οικονομία απέχει πολύ από την ύφεση, σύμφωνα με τον Πούτιν
- Μάθιου ΜακΚόναχι: Το «όχι» σε αμοιβή 14,5 εκατ. δολαρίων που άλλαξε την καριέρα του
- Πρωτοφανές! Ουκρανός του Azov είχε για τρία χρόνια σφηνωμένη σφαίρα στην καρδιά του, video
- Κρίσιμη συνομιλία Τραμπ-Σι για το μέλλον του παγκόσμιου εμπορίου
- Παρέμβαση Σαμαρά με φόντο τα… Τέμπη
- Από το παρασκήνιο στο προσκήνιο: Το νέο παγκόσμιο γεωπολιτικό δόγμα με απλά λόγια!
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά προς κυβέρνηση: Να μην αποκλειστούν οι ΜμΕ από την ενεργειακή αναβάθμιση
- Μαρινάκης: Δεν υπάρχει κίνδυνος για τις επιδοτήσεις λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ
- Washington Post: Ο Τραμπ αρνείται να εγκρίνει στρατιωτική βοήθεια προς την Ταϊβάν λόγω Κίνας