Λαμία: Άγρια επίθεση σε ιδιοκτήτη καφέ από ομάδα 10 νεαρών – Στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο

Σοβαρό επεισόδιο με μαθητές ηλικίας περίπου 15-16 ετών και δύο μεγαλύτερους σε ηλικία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Λαμία.

Ειδικότερα, μία παρέα μαθητών που βρίσκονταν στον δρόμο γύρω στις 22:00 δέχθηκε παρατήρηση από ιδιοκτήτη παρακείμενου καφέ, ο οποίος τους είπε να πάνε πιο πέρα και να μην κάνουν φασαρία. Τότε, οι νεαροί απομακρύνθηκαν. Ωστόσο, λίγο μετά, κάλεσαν… ενισχύσεις και όταν ο επιχειρηματίας έκλεισε το μαγαζί του και άρχισε να κατευθύνεται προς το μηχανάκι του, του επιτέθηκαν, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ο άνδρας είχε φορέσει το κράνος του και ετοιμαζόταν να φύγει, όταν είδε να τον πλησιάζουν περίπου 10 νεαροί. Τότε, κατέβηκε από το μηχανάκι και αρχικά υπήρξε φραστική αντιπαράθεση. Μετά, κάποιοι από τους νεαρούς τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.

Στο «φως» έρχεται και σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση, με τον άνδρα να φαίνεται πεσμένος κάτω και τους νεαρούς να συνεχίζουν να τον χτυπούν.

Μάλιστα, όταν επιχείρησε να σηκωθεί, ο ένας εκ των 10 τον κλώτσησε στο κεφάλι.Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου, ενώ οι Αρχές προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 18χρονο και έναν 21χρονο.

(sputniknews. gr / photo: video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί