Προκειμένου να προωθηθούν γρηγορότερα τα εμβόλια –και ίσως για να μην λήξουν- αποφασίστηκε να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες ώστε να προγραμματίζουν το ραντεβού για την επαναληπτική δόση πριν από την συμπλήρωση του ελάχιστου χρονικού διαστήματος που ορίζει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και να μπορούν να κάνουν το εμβόλιο αμέσως μετά την παρέλευση του εξαμήνου ή και κάποιες ημέρες νωρίτερα.
Πλέον δεν λένε απλά πως κινδυνεύουν οι εμβολιασμένοι με το πέρας 6 μηνών (κάτι που ήταν γνωστό και ως εκ τούτου ο Δημοσθένης Λιακόπουλος είχε προειδοποιήσει σε άρθρο του) αλλά ΤΕΣΣΑΡΩΝ!!!
Με βάση τον αριθμό των πολιτών που είχαν εμβολιαστεί ως τον περασμένο Ιούνιο, οι τηλέ-ειδικοί ισχυρίζονται ότι περίπου 2 εκατομμύρια πολίτες θα χρειάζονται την αναμνηστική δόση το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.
Δείτε απόσπασμα εκπομπής, όπου ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ζητά εμβολιασμό τουλάχιστον με το πέρας τεσσάρων μηνών!
Προκειμένου να δικαιολογήσει την στροφή αυτή, διατείνεται πως αυτό συμβαίνει επειδή η επιστήμη ανακαλύπτει συνεχώς νέα δεδομένα, ενώ ήταν εξ αρχής γνωστό, όπως αποδείχθηκε, πως οι τηλε-ειδικοί γνώριζαν πως και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν!
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σκύλοι-ρομπότ 300.000 δολάρια ο καθένας γίνονται οι φρουροί των data centers!
- Επιθέσεις με drones και πυραύλους σημειώθηκαν στη Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ
- Απόκοσμο σκηνικό στις ΗΠΑ: Μετεωρίτης προκάλεσε ισχυρή έκρηξη – Vid
- Βλήμα του Ιράν κατέπεσε κοντά στο αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στα ΗΑΕ
- Άγιον Όρος: Μίνι λεωφορείο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Δάφνης – Καλά στην υγεία του ο οδηγός
- Απίστευτο! Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα δύο μήνες μετά τον τελικό
- “Χωματερή” άφησαν την αίθουσα των Όσκαρ: Ξέχασαν πίσω…τα σκουπίδια – ΦΩΤΟ
- Άστατος ο καιρός σήμερα 18/3 με βροχές και σπoραδικές καταιγίδες
- Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Λαριτζανί από το Ιράν – Εκδίκηση υποσχέθηκε η Τεχεράνη
- Οργή στη Ρωσία για πλήγμα σε πυρηνικό εργοστάσιο ρωσικών συμφερόντων στο Ιράν









