Ένα «μαζικό» κύμα μεταναστών έφτασε στα σύνορα της Πολωνίας από την Λευκορωσία, με τις ειδικές υπηρεσίες της χώρας να το περιγράφουν ως τη μεγαλύτερη απόπειρα εισόδου με την βία στην χώρα.
Οι αλλοδαποί φωνάζουν «Γερμανία, Γερμανία» και ελπίζουν να περάσουν τα δασώδη σύνορα είναι κατά κύριο λόγο νεαροί άνδρες, δήλωσε την Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Υπουργού-Συντονιστή Ειδικών Υπηρεσιών της Πολωνίας Stanislaw Zaryn.
«Η ομάδα των μεταναστών που συγκεντρώθηκε σε ένα μεγάλο πλήθος από τους Λευκορώσους αποτελείται κυρίως από νεαρούς άνδρες. Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα απόπειρα εισόδου στην Πολωνία με την βία μόλις ξεκίνησε», έγραψε ο Ζαρίν στο Twitter.
Η απόπειρα μαζικής ισλαμοποίησης της Ευρώπης εντείνεται!
Δείτε βίντεο:
Οι αρχές της Πολωνίας κατηγόρησαν σήμερα την Λευκορωσία ότι προσπαθεί να προκαλέσει ένα σοβαρό συμβάν!
Συγκεκριμένα, κατηγορούν την Λευκορωσία ότι επιχειρεί να προκαλέσει σοβαρό επεισόδιο με τη μαζική συγκέντρωση αλλοδαπών στα σύνορα.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter από τη λευκορωσική αντιπολίτευση NEXTA, μετανάστες που κρατούν σακίδια και φορούν χειμερινά ρούχα φαίνονται να περπατούν στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου.
Το κύμα που έχει σταλεί λοιπόν απειλεί και με σύρραξη την Ευρώπη, καθώς, όλοι γνωρίζουν πως η Λευκορωσία στηρίζει από την Ρωσία του Πούτιν και τυχόν επίθεση, θα σημάνει αρχή λαίλαπας!!!!
— Spire of Grace (@Spire_of_Grace) November 8, 2021
— Spire of Grace (@Spire_of_Grace) November 8, 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κραυγή αγωνίας στην Ε.Ε.: «Θα φέρετε τεράστια άνοδο των τιμών στα καύσιμα»
- Η συγκινητική κίνηση ανθρώπων στην Ρωσία σε σχέση με το Ιράν που τόνισε η Ζαχάροβα
- ΣτΕ: Πότε ο διαζευγμένος πατέρας έχει δικαίωμα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν το παιδί του
- Σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» τα δρομολόγια του Τραμ από αύριο Πέμπτη
- Μαγεία από ψηλά! Οι χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων σε 34 δευτερόλεπτα, Vid
- Δεν είναι σενάριο ταινίας: Πλούσιοι Δυτικοί πλήρωναν για να σκοτώνουν αμάχους στην πολιορκία του Σαράγεβο
- Για νέα εθνική πυξίδα έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας
- Ενεργειακές εγκαταστάσεις πλήττονται – Η Ρωσία προειδοποιεί για όλο αυτό που συμβαίνει
- Το 75% των επαγγελματιών του μάρκετινγκ έχει υιοθετήσει το ΑΙ, σύμφωνα με έρευνα
- Σουηδός υπήκοος εκτελέστηκε σήμερα στο Ιράν, δηλώνει η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας









