Θεσσαλονίκη – Ουρές από νωρίς το πρωί έξω από φαρμακεία για rapid test – ΒΙΝΤΕΟ

Ουρές σημειώνονται έξω από τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Η κίνηση από το πρωί στα φαρμακεία είναι αυξημένη, όπως είχε συμβεί και το Σάββατο από νέους κυρίως πριν την βραδινή έξοδο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα φαρμακείο έχει στήσει ανεπίσημα εκτός του καταστήματος ένα σημείο πραγματοποίησης των rapid test για να μην εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι πολίτες μέσα.

Μιλώντας στη Voria.gr εργαζόμενος φαρμακείου αναφέρει ότι από το πρωί υπάρχει πολύ έντονη κινητικότητα εντός του φαρμακείου ενώ ταυτόχρονα μία άλλη εργαζόμενη επισημαίνει ότι τα rapid test γίνονται σε συγκεκριμένο χώρο εντός του καταστήματος, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει πολύ μεγάλος φόρτος εργασίας από το πρωί.

Τα φαρμακεία καλούνται από σήμερα να εξυπηρετούν κανονικά τους πελάτες τους για την παροχή φαρμάκων παράλληλα με τη διενέργεια rapid test για τους ανεμβολίαστους. Εργαζόμενη φαρμακείου αναφέρει χαρακτηριστικά στη Voria.gr ότι «θέλει καλή οργάνωση» για εξυπηρετηθούν οι ανάγκες όλων των πελατών.

(Voria – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί