Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε ο ιερέας από τη Μυτιλήνη που φέρεται να κοινωνούσε πιστούς, ενώ ο ίδιος είχε κορωνοϊό.
Την εισαγγελική παρέμβαση διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, σύμφωνα με το ertnews.gr, καθώς μετά από την εν λόγω ενέργεια, η COVID-19 φαίνεται να έχει διαχυθεί σε μεγάλο αριθμό κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Μάλιστα, η κίνηση του ιερέα του ναού φαίνεται πως εξόργισε τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης που έδωσε «τελεσίγραφο» μιας εβδομάδας στους ιερείς του νησιού για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊό, διαφορετικά θα τεθούν σε υποχρεωτική αργία άνευ αποδοχών.
Συγκεκριμένα, οι ιερείς που δεν προσκομίζουν χαρτί γιατρού με τους λόγους για τους οποίους δεν επιτρέπεται να λάβουν το εμβόλιο, θα τεθούν σε αργία άνευ αποδοχών μέχρι να εμβολιαστούν.
(ertnews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως
- Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις του μακελειού στα Βορίζια









