Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης, στο κέντρο της πόλης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Πολίχνης με τη συνδρομή περιπολικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου ο 18χρονος αλλοδαπός οδηγός του οχήματος και τρεις μεταφερόμενοι αλλοδαποί επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως συνελήφθησαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, προσέκρουσε σε περιπολικό και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, καθώς επίσης διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από περιοχή της Αττικής.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
(thesstoday. gr / photo: eurokinissi)









