Στα υλικά είμαστε ελεύθεροι να αυτοσχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε την πιο νόστιμη πίτσα που φτιάξαμε ποτέ.
Υλικά
Για τη βάση
- 600 γρ. πατάτες, τριμμένες στο χοντρό του τρίφτη
- 50 γρ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
Βάση: Σε τηγάνι με πάτο 20 εκ., σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, λιώνουμε το μισό βούτυρο και στρώνουμε την τριμμένη πατάτα, πατώντας τη μέχρι να δημιουργηθεί ένας δίσκος.
Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και γυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου τον δίσκο, ώστε να ψηθεί και από την άλλη μεριά, προσθέτοντας το υπόλοιπο βούτυρο γύρω-γύρω στο τηγάνι.
Μόλις πάρει χρώμα και από την άλλη μεριά, βγάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα για να κρυώσει.
Υλικά από πάνω: Μπορούμε να συνδυάσουμε μοτσαρέλα με ντομάτα, φέτα με ντομάτα, ελιές και ρίγανη, τριμμένο τσένταρ και φέτες μπέικον, τριμμένη γραβιέρα με απάκι, κασέρι με φέτες χωριάτικου λουκάνικου και ντοματίνια, τυρί κρέμα με πιπεριές, γενικά οι παραλλαγές είναι άπειρες, αρκεί να περιλαμβάνουν μια ωραία δόση τυριού και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή μας ή έχει το ψυγείο μας.
Προθερμαίνουμε λοιπόν τον φούρνο στους 180οC με αέρα, απλώνoυμε από πάνω τα υλικά και ψήνουμε για 15΄-20΄.
ΠΗΓΗ: cna. gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έντονη ανησυχία του κλάδου των βενζινοπωλών για τις οικονομικές επιπτώσεις
- Προσλήψεις 350 στελεχών Πολ. Προστασίας σε όλη την Ελλάδα ανακοίνωσε ο Γ. Κεφαλογιάννης
- Νορβηγία: Ο εισαγγελέας ζήτησε κάθειρξη άνω των επτάμισι ετών για τον προγονό του πρίγκιπα διαδόχου
- Μ. Θεμιστοκλέους: Για πρώτη φορά το ΕΣΥ κατάφερε να μειώσει τους χρόνους αναμονής για χειρουργείο
- «Επικοινωνήστε μαζί μας»: στο εμπόλεμο Ιράν, η Μοσάντ… στρατολογεί
- Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Οι «δολοφόνοι» του Λαριτζανί θα «πληρώσουν το τίμημα»
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανακοίνωσε 2 συναυλίες στο Λος Άντζελες
- Την Κύπρο επισκέπτεται ο Βρετανός υφυπ. Εξωτερικών, Στίβεν Ντάουντι
- Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Το θεσμοθετημένο περιθώριο στα καύσιμα καλύπτει το αντίστοιχο της προ κρίσης περιόδου στη Λέσβο
- Επέκταση του δικτύου καφέ κάδων στον δήμο Αθηναίων









