Είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και μέρες την επιτροπή. Για το λόγο ότι πολλοί ιδιοκτήτες μπαρ, καφέ και εστιατορίων κλείνουν εξωτερικούς χώρους με πλαϊνές τέντες, και έτσι, όπως ισχυρίζονται, δημιουργούνται εστίες υπερμετάδοσης. Ουσιαστικά λένε ότι πρόκειται για κλειστούς χώρους, τους οποίους η ισχύουσα νομοθεσία δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες του κλάδου να τους δηλώνουν ως ανοιχτούς και έτσι να απολαμβάνουν τον καφέ και το φαγητό τους και ανεμβολίαστοι.
Και αυτό θέλει να το σταματήσει η επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξωτερικοί χώροι οι οποίοι είναι κλειστοί εντελώς με τέντες γύρω γύρω θα πάψουν να θεωρούνται εξωτερικοί και σε αυτούς θα επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι.
Δηλαδή, οι επιχειρηματίες θα κληθούν να αποφασίσουν αν θέλουν να ανοίξουν τους «κλειστούς» χώρους για να παρέχουν υπηρεσίες και σε ανεμβολίαστους ή θα συνεχίσουν να διατηρούν τους «ανοιχτούς – κλειστούς» χώρους αλλά πλέον μόνο για εμβολιασμένους.
Σε κάθε περίπτωση η απόφαση αναμένεται να παρθεί την επόμενη εβδομάδα.
(από dikaiologitika. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηχηρό μήνυμα Μεντβέντεφ για τις «πυρηνικές δοκιμές» που θέλει να κάνει ο Τραμπ
- Βρετανία: Κατάσχεσε σπάνια οστά δεινοσαύρων αξίας εκατομμυρίων λιρών από επιχειρηματία με έδρα τη Σιγκαπούρη
- ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αιτήσεις επιχειρήσεων για το νέο πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας με 100% επιχορήγηση
- «Συναγερμός» στις ΗΠΑ: Τα δύο στοιχεία του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης που φοβίζουν
- Βεντέντα στην Κρήτη: «Πονοκέφαλος» η επαναλειτουργία των σχολείων στα Βορίζια
- Νέο κάζο στη Βρετανία! Αποφυλάκισαν “κατά λάθος” κι άλλον αλλοδαπό
- Με Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη θα συναντηθεί την Πέμπτη η Kaja Kallas
- Δένδιας: Έχει προβλεφθεί η απόκτηση ενός αριθμού νέων μεταγωγικών αεροσκαφών
- Ποιούς χαρακτήρισε «καμικάζι» ο έξαλλος με το Shutdown Τραμπ;
- Αρχίζουν να παραδίνονται μαζικά οι Ουκρανοί στρατιώτες στο Ποκρόφσκ, vid









