Ο Έλληνας οδηγός μαχόταν στον 4ωρο αγώνα του Portimao, όμως η τελευταία δοκιμασία της σεζόν ολοκληρώθηκε νωρίς. Ο 35χρονος που μοιράζεται χρέη οδηγού με τους Ιταλούς Alessandro Bressan και Damiano Fioravanti, επιλέχθηκε να οδηγήσει στο πρώτο stint του αγώνα, όμως 27 λεπτά μετά την εκκίνηση, ήρθε η καταστροφή.
Ήταν το πρωτότυπο #30, της Dudequeine Team που αγωνιζόταν στην Κλάση LMP2, που ξαφνικά έχασε ένα τροχό βγαίνοντας στη μεγάλη ευθεία της Πορτογαλικής πίστας. Ο Memo Rojas, παρότι είναι ένας πολύ έμπειρος οδηγός, δύο φορές πρωταθλητής στο ELMS, ήταν απλός επιβάτης όσο αυτό περιστρεφόταν.
Πίσω του βρισκόταν το #24 που κατάφερε να τον αποφύγει και το #18 με τον Λασκαράτο, που αποτελούσε μία εκ των 17 συμμετοχών στην κατηγορία LMP3. Επιδιώκοντας να αποφύγει το ανεξέλεγκτο πρωτότυπο Oreca 07-Gibson, o Ανδρέας κινήθηκε υπερβολικά προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση με τον προστατευτικό τοίχο από ελαστικά στην είσοδο του pit lane.
⚠️ Safety car
— European Le Mans Series (@EuropeanLMS) October 24, 2021
Oh dear, that is a big impact for the #18 1 AIM Villorba Corse car on the main straight. Thankfully, Greek driver @a_laskaratos is out of the car and ok.
Watch LIVE: https://t.co/fc9BsoNhp5#ELMS #4HPortimao pic.twitter.com/XHhH4Hnkdw
To βαμμένο στα χρώματα του «Visit Greece» πρωτότυπο Ligier JS P320-Nissan της ομάδας 1AIM Villorba Corse διαλύθηκε αλλά τυχερός στην ατυχία του, ο Ανδρέας βγήκε δίχως βοήθεια, ταρακουνημένος αλλά δίχως τραυματισμό.
🎙️ "It just caught me by surprise. I feel like it's my fault."@a_laskaratos reacts following his scary crash minutes ago.#ELMS #4HPortimao pic.twitter.com/vp7pKKJT9R
— European Le Mans Series (@EuropeanLMS) October 24, 2021
(Newsauto)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ.Χαρακόπουλος: Στην εποχή του TikTok τοξικότητα και ύβρεις στο Κοινοβούλιο
- Ν. Παπαθανάσης: Νέες ενεργειακές αναβαθμίσεις δημοσίων κτηρίων, ύψους 5,785 εκατ. ευρώ, μέσω ΕΣΠΑ
- Χειροπέδες σε 67χρονη ασθενή για ένταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
- Η Ιαπωνία δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να συζητήσει με το Ιράν σχετικά με το «Στενό του Χορμούζ»
- Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός οδηγός φορτηγού επιχείρησε να χρηματίσει αστυνομικούς για να γλιτώσει τις κλήσεις
- Ο περίεργος «ένοικος» ενός μοναστηριού…έχει γίνει viral φαινόμενο στην Ισπανία!
- Πικρό αλλά αληθινό: «Η Ευρώπη μόλις η βενζίνη φτάσει στα 3 ευρώ/λίτρο» – Vid
- Ανακαλύφθηκαν βαρέλια από τον 17ο αιώνα στη Νορβηγία – Νέα στοιχεία για τις κατασκευές της εποχής (Photo)
- Ιρανός αξιωματούχος προειδοποιεί για “μη αναστρέψιμες ζημιές” σε υποδομές της Μ. Ανατολής
- Τι ελπίζει η Ρωσία σε σχέση με τις ΗΠΑ και τον πυρηνικό σταθμό Μπουσέρ στο Ιράν









