νέες αποκαλύψεις προκύπτουν σχετικά με τον Μπιλ Γκέιτς και τις σχέσεις του με τις εργαζόμενες της Microsoft.
Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες καταγγέλουν ότι ο Μπιλ Γκέιτς τις παρενοχλούσε μέσω ανήθικων μηνυμάτων, τα οποία μάλιστα, δεν σταμάτησε να στέλνει, παρά την απόρριψη που δέχτηκε από εκείνες.
Τα emails που χρονολογούνται από το 2008, όταν ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του, ανακαλύφθηκαν μάλιστα, εκείνο το διάστημα από τεχνικούς της Microsoft, με αποτέλεσμα οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας να καλέσουν τον Γκέιτς σε έκτακτο meeting.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι Μπραντ Σμιθ και Λίζα Μπρούμελ χαρακτήρισαν τα μηνύματά του ως «ανήθικα», «ακατάλληλα» και «προσβλητικά» και τόνισαν ότι θα έπρεπε να σταματήσει να παρενοχλεί τις δύο γυναίκες, πριν το θέμα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Εκπρόσωπος της Microsoft αναφέρει στην Daily Mail πως τα «μηνύματα παρενόχλησης» στις υπαλλήλους είχαν ξεκινήσει ήδη από το 2007. «Ήταν ξεκάθαρα φλερτ. Ίσως όχι εντελώς σεξουαλικό, αλλά έτειναν να γίνουν ανήθικα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο γυναίκες δεν είχε αναφερθεί στο συμβάν, καθώς φοβούνταν για τις συνέπειες που θα μπορούσε να είχε στην θέση εργασίας τους η αποκάλυψη των εν λόγω μηνυμάτων.
Η Μπριζίτ Άρνολντ, εκπρόσωπος του Μπιλ Γκέιτς διαψεύδει τις φήμες, αναφέροντας πως «είναι ανακυκλωμένες φήμες, χωρίς βάση και έχουν ως σκοπό να δυσφημίσουν και να βλάψουν τον Μπιλ Γκέιτς».
(protothema)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Nicki Minaj έκανε εμφάνιση – έκπληξη με την Erika Kirk: Τι είπε για τους Χριστιανούς, vid
- Θεσσαλονίκη: Εντατικοί έλεγχοι και συμβουλές της αστυνομίας στους πολίτες ενόψει των γιορτών
- Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ κι έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα
- Ποιά είναι η…”Κέιτ Μίντλετον των Ιμαλαΐων”!
- Βιβλίο επιστράφηκε σε βιβλιοθήκη των ΗΠΑ, μετά από 36 χρόνια “ταξιδιού” σε όλο τον κόσμο – Πώς κατέληξε στην Ελλάδα
- Απελπιστική κατάσταση: Ραγδαίες εξελίξεις σε σχέση με την Ουκρανία σύμφωνα με τους Ρώσους
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν τα μπλόκα – Ξεκινούν από αύριο οι διευκολύνσεις για τους εκδρομείς των εορτών
- Τουρκία: Μαθητής πυροβόλησε διευθυντή σχολείου! Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ
- Ο Ντέιβιντ Γκίλμορ γιορτάζει την κατάκτηση από τους Pink Floyd της κορυφής στο chart των άλμπουμ
- Ο Φιν Γούλφχαρντ θα είναι ο παρουσιαστής του πρώτου «SNL» του 2026









