ΟΣΥ: Τι λέει για το βυθισμένο λεωφορείο – «Οι κακοπροαίρετες αναφορές δεν προσφέρουν καμιά υπηρεσία»

Ενημέρωση για το συμβάν με το εγκλωβισμένο και πλημμυρισμένο λεωφορείο στην παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος», εξέδωσε η διοίκηση της ΟΣΥ.


Σύμφωνα με την ΟΣΥ, στις 14:45 την Πέμπτη στη γέφυρα της παλιάς παραλιακής στο ρεύμα προς Πειραιά και ενώ το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο, μέσα σε λίγα λεπτά μεγάλος όγκος υδάτων από παρακείμενα έργα άρχισε να πλημμυρίζει τη γέφυρα με αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα του οχήματος.

Άμεσα και με ψυχραιμία, ο οδηγός αποβίβασε τους επιβάτες και ενημέρωσε την Πυροσβεστική, καθώς και την αρμόδια υπηρεσία της Εταιρείας, όπως τονίζεται.
«Επισημαίνουμε ότι η ΟΣΥ Α.Ε. διαθέτει Σύστημα Παρακολούθησης των Οχημάτων, προκειμένου να μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες Οδηγίες μέσω Τηλεματικής σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών καθώς και για την οδηγική συμπεριφορά σε ακραία καιρικά φαινόμενα, τις οποίες και ακολούθησε επιτυχώς ο εν λόγω οδηγός. Επιπλέον, οι οδηγίες αυτές εξειδικεύτηκαν περαιτέρω λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας» συμπληρώνεται.
Τέλος, η ΟΣΥ αναφέρει πως βασική προτεραιότητα της εταιρείας ήταν και είναι η ασφαλής μεταφορά του επιβατικού κοινού και καταλήγει «Οι κακοπροαίρετες αναφορές δεν προσφέρουν καμιά υπηρεσία στους πολίτες, ούτε και στους εργαζόμενους, οι οποίοι προσπαθούν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους με επαγγελματισμό και ευθύνη».

(ΦΩΤΟ: Intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί