Φρικτό τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο

Ο οδηγός, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/9) στην Πέτρου Ράλλη, στη Νίκαια, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε έναν 15χρονο κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Το άτυχο αγόρι περνούσε από τη διάβαση πεζών, όταν το αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες, έτρεχε με τουλάχιστον 100 χιλιόμετρα/ώρα έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα, ενώ όπως καταγγέλλουν φίλοι του 15χρονου, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου δυστυχήματος, ο οδηγός παραβίασε το κόκκινο σηματοδότη.

«Ήταν μόνος του. Ούτε φρέναρε, ούτε έστριψε, μόνο ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα και χτύπησε το παιδί», λένε τα παιδιά. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, όλα τα αυτοκίνητα βρίσκονταν σταματημένα, όταν ο 15χρονος επιχείρησε να περάσει τη διάβαση. Εκείνη ωστόσο τη στιγμή ο οδηγός πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρασέρνοντας τον στον θάνατο.

«Ήταν με το ένα πόδι στο πεζοδρόμιο, έτρεξε και τον πάτησε», προσθέτουν.Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή το αγόρι, φίλοι του άφησαν λουλούδια και κεριά, ενώ συντετριμμένη είναι η οικογένειά του. «Νόμιζα ότι έπεσε άνθρωπος από τη γέφυρα», ανέφερε από την πλευρά της μια άλλη γυναίκα μάρτυρας του τροχαίου.

(sputniknews. gr / photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί