Αρκετές νοσοκόμες που εργάζονταν στο νοσοκομείο Sidney & Lois Eskenazi στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ εκδιώχθηκαν από τις θέσεις τους λόγω της άρνησής τους να υποβληθούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Απέλυσαν ακόμα και μία νοσοκόμα, την Adara Allen, η οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή στην μέση μιας εγκυμοσύνης υψηλού κινδύνου!
Η νοσοκόμα, εκτός από την εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου, έχει ένα πρόβλημα με θρόμβους αίματος, λέγοντας στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε: «Αν έχανα και άλλο μωρό … δεν θα μπορούσα να συγχωρήσω τον εαυτό μου».
Πέρυσι τέτοιο καιρό, η Adara Allen λέει πως αισθανόταν ηρωίδα δουλεύοντας με ασθενείς με covid στο Eskenazi Health.
Τώρα της είπαν ότι δεν μπορεί να έρθει στην δουλειά, καθώς αρνείται να εμβολιαστεί.
Αν και τα CDC συστήνουν οι έγκυοι να κάνουν το εμβόλιο, η ίδια επέλεξε να μην το κάνει επειδή η εγκυμοσύνη της είναι υψηλού κινδύνου και έχει ένα πρόβλημα με θρομβώσεις.
Αποφάσισε να καταθέσει μια αίτηση απαλλαγής για ιατρικούς λόγους στο αλλά λέει ότι απορρίφθηκε χωρίς να της δώσουν κάποια άλλη επιλογή πέρα απ’ το να φύγει: «Ήταν σκληρό να ξέρω ότι θα χάσω την ασφάλεια υγείας μου, παρότι έγκυος υψηλού κινδύνου και πως θα χάσω τη σύνταξή μου, την οποία αποταμίευσα».
Τα ίδια είπαν και σε μία άλλη νοσοκόμα! Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συρία: Οι αρχές ανακοινώνουν απαγόρευση της κυκλοφορίας σε έξι συνοικίες του Χαλεπίου
- “Άσε μας κουκλίτσα μου”: Επεισόδιο μεταξύ Καιρίδη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – Η παρέμβαση Δένδια
- Mυρίζει «μπαρούτι» στις ΗΠΑ – Φόβοι για διεθνιστικό ξεσηκωμό
- Πώς να καθαρίσετε το χαλί σας με φυσικά υλικά – Απαλλαγείτε εύκολα από τους λεκέδες που άφησαν…οι γιορτές
- Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Άρδα και Έβρο
- Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα 26χρονος κατηγορούμενος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας
- Χαμός για την Βενεζουέλα: Αντέδρασε με οργή ο Τραμπ κατά Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών
- Ιαπωνία: Νέο απίστευτο ρεκόρ σε δημοπρασία – Τα κεράσια “Sato Nishiki” σε τιμή 140 ευρώ το ένα
- Συναγερμός στην Ισπανία: Η μεσογειακή “αράχνη – βιολί” επιτίθεται σε τουρίστες









