Αρκετές νοσοκόμες που εργάζονταν στο νοσοκομείο Sidney & Lois Eskenazi στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ εκδιώχθηκαν από τις θέσεις τους λόγω της άρνησής τους να υποβληθούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Απέλυσαν ακόμα και μία νοσοκόμα, την Adara Allen, η οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή στην μέση μιας εγκυμοσύνης υψηλού κινδύνου!
Η νοσοκόμα, εκτός από την εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου, έχει ένα πρόβλημα με θρόμβους αίματος, λέγοντας στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε: «Αν έχανα και άλλο μωρό … δεν θα μπορούσα να συγχωρήσω τον εαυτό μου».
Πέρυσι τέτοιο καιρό, η Adara Allen λέει πως αισθανόταν ηρωίδα δουλεύοντας με ασθενείς με covid στο Eskenazi Health.
Τώρα της είπαν ότι δεν μπορεί να έρθει στην δουλειά, καθώς αρνείται να εμβολιαστεί.
Αν και τα CDC συστήνουν οι έγκυοι να κάνουν το εμβόλιο, η ίδια επέλεξε να μην το κάνει επειδή η εγκυμοσύνη της είναι υψηλού κινδύνου και έχει ένα πρόβλημα με θρομβώσεις.
Αποφάσισε να καταθέσει μια αίτηση απαλλαγής για ιατρικούς λόγους στο αλλά λέει ότι απορρίφθηκε χωρίς να της δώσουν κάποια άλλη επιλογή πέρα απ’ το να φύγει: «Ήταν σκληρό να ξέρω ότι θα χάσω την ασφάλεια υγείας μου, παρότι έγκυος υψηλού κινδύνου και πως θα χάσω τη σύνταξή μου, την οποία αποταμίευσα».
Τα ίδια είπαν και σε μία άλλη νοσοκόμα! Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΞ: Επέστρεψαν με ασφάλεια πάνω από 2.000 ‘Ελληνες από την εμπόλεμη ζώνη
- Μακρόν: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε τάνκερ Deyna
- Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους
- Γαλλία-Δημοτικές εκλογές: 2ος γύρος τεστ έναν χρόνο πριν από τις προεδρικές εκλογές.
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,3% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιανουάριο
- Επιστήμονες δημιούργησαν τον πρώτο οισοφάγο σε εργαστήριο
- Το Κρεμλίνο κουνάει το «μαντήλι»: Η Ρωσία θα κάνει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα συμφέροντά της
- Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον Π. Ψωμιάδη για τα «45άρια» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης
- Σαν ηθοποιοί! Δείτε τι εκπαιδεύτηκαν να κάνουν χαριτωμένα παπαγαλάκια, vid
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί τις υπηρεσίες πληροφοριών να στοχοθετήσουν «εχθρούς στην πατρίδα και στο εξωτερικό»









